Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (208/322) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 13, 2022, 07:44:02 pm ---Дявола е в детайлите. Когато хвана някой в лъжа по дребен въпрос, губя доверие към останалото.
Да, щото цялата кореспонденция на Руското министерство на външните работи е налична на сайта им. И с Китай, и с Беларус. Или Беларус е колония? :)
Аре да не ти обяснявам с какви оръжия са въоръжени всички племена в Африка и Латинска америка. И няма да и обяснявам кой изкупува продукцията на Арсенал и другите предприятия от ВПК.
Аз не вярвам на нищо. Аз се опитвам да си направя заключение въз основа на факти. Тук факти не виждам.
Предполагам че си написал "скакалци" погрешка, вместо "комари". Но ако си представиш че наистина са скакалци, и са малко "пипнати" генетично, трябва ли да ти обяснявам какви са икономическите ползи от това? Или имаш някаква друга идея как да сбориш пасмината, която унищожава реколтата?
А що реши че тоя анаболен батка знае какво се прави там и че той е последната инстанция на която трябва да имаме безусловно доверие?

--- Край на цитат ---

Сага с дявола и руснаците ли ще оправдаваме неудобните въпроси?
Кусури намираш на всеки журналист - тоя бил анаболен батка, а не го познаваш, защото той е най-големия противник на анаболите, руската журналистка ти мяза на другарката по български, която те е бъхтила с учебника по главата - за добро, въобще от девет дола вода ще докараш, но не и да дадеш някакво смислено обяснение.

Трудно се разговаря с такъв инат, като тебе.

Разбираш ли колко тъпи обяснения даде за американските сатанински био лаборатории по света и у нас?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Февруари 13, 2022, 07:44:02 pm ---Аз се опитвам да си направя заключение въз основа на факти.
--- Край на цитат ---
И изводите ти винаги са за стенвестник за пионерска стая в американско начално училище.
Упс, такива няма, има гей-клубчета.

EDM electronics:
Да натъртя, ако някой не е доразбрал:
Американците са си правили десетилетия опити със собствените войници /не говоря за ядрени, те са друга отделна тема/, а за инжектиране на наркотици и заразни болести. Давали им бонбонки-таблетки, като ги лъжели, че това е цярът за болестта с която умишлено са заразили и наблюдавали отстрани пораженията. Така хората умирали. На над 7000 войници са давали наркотици в продължение на десетилетия.

Шефът на ЦРУ казва: "Трябват ни хора - бели мишки за опити".

Президента Клинтън са извинява, че предишното правителство е постъпвало така с хората - да тия са задминали Д-р Ментгеле.

Наш juliang, който е прегледал видеото на кръст, дори не е схванал за какво се говори, моментално, без да чака, с импровизации скалъпи защитна версия, че това не се е случвало и отвлича вниманието с някакви руснаци и дяволи, за да оправдае тази компрометиращи американснката "демокрация" факти.

Президанта на САЩ вика "ние сме виновни и мен ме е срам от това", juliang не е вярно, те не са виновни, тез добри хора правят опити да защитят военните от инфекции, те не създават биологични оръжия, като Ковид 19 болестта.

Не бе, не....
Кой му вярва на тоя. Дори Радико взе да го отвява по тия въпроси.  :)

plcsoft:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 13, 2022, 06:59:42 pm ---
Първо ни накараха да си нарежем таковете и ракетите,...........

--- Край на цитат ---

Никой не те е карал насила да си нарежеш ракетите ЕДМ. Ракетите и танковете се нарязаха защото българската държава нямаше пари да подържа този амортизиран и остарял морално военен парк. Поне съм бил жив свидетел на този процес! Те хамериканците и идея си нямаха какво да правят със току-що разпадналият се Социалистически блок. Най-правилното в тази ситуация беше да се унищожи, просто за да не се хаби енергия за безсмислена поддръжка на морално остаряла скрап! А също така и липсваше човешки потенциал за поддържането му. Нали не си забравил че, руснаците спряха кранчето на безплатните услуги.
Моето лично мнение, че ти се губят, фундаментални неща от така нареченият преход. Явно не си обръщал внимание, на тези неща! А може би, защото ти е набита щампата на русофилията в ума и не щеш да си признаеш, че е в губеща позиция. За съжаление това е реалността. Руснаците са притиснати в ъгъла от собствената си игра на Господарлък и в момента са наежили ядрените си шишове срещу всички. Но, факт е че губят.
Хубавото е че това ще ги принуди  да се променят и поемат в нов курс като живеят в мир и съгласие с останалите или заминават в не битието като дълго агонизират, като Северна Корея. Има и трети вариант но, той води до бързо зануляване на сегашната жива популация на планетата, така че, няма смисъл да го обсъждаме.

VITAN:

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 13, 2022, 08:38:37 pm ---Никой не те е карал насила да си нарежеш ракетите ЕДМ. Ракетите и танковете се нарязаха защото българската държава нямаше пари да подържа този амортизиран и остарял морално военен парк.
--- Край на цитат ---
Ако искаш да лустросаш някакво решение, което е било в полза на Турция, намери си мюсюлманин.

1-вата работа на турчето 1-ви Президент (селянина Желю от Веселиново) е било, да донесе на янките за тия ракети, които у нас по никакви документи не би трябвало да имаме.
А за унищожаването на тия ракети аз имам "показания" от 2-ра ръка, за които тук няма да се обяснявам. Те са различни от тия версии за ширпотреба.

Komünizm gitti, çocuklar huzur içinde uyuyor.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия