Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (206/322) > >>

juliang:

--- Цитат на: nasko в Февруари 12, 2022, 10:53:18 am ---Колега juliang, разяснявам като за първокласник:
Въпроса тук е не колко внасят САЩ от Русия. Въпроса е, че САЩ налагат на ЕС санкции към Русия относно горивата, а самите те разширяват тази търговия. Какво им пука, че страни от ЕС изнемогват с горивата?
На практика излиза, че санкциите не са към Русия, а към ЕС!!!

--- Край на цитат ---
Аз като един първолак да попитам "САЩ ли са забранили на ЕС да купува газ от Русия?" Ние като член на ЕС от кого купуваме газ? А Лукойл-а в Бургас с какъв нефт работи? А чии е Лукойл-а в Бургас?
Това че Русия не желае да търгува газта си на борсата, си е проблем единствено на Русия.

--- Цитат на: nasko в Февруари 12, 2022, 10:53:18 am ---И други смешни санкции: забранява се на руски олигарси да пазаруват в Париж. ОК! Милионите ще бъдат похарчени в други държави, не във Франция!!! И това ли са санкции против Русия???

--- Край на цитат ---
Когато имаш ресторант и в него всяка вечер се събира циганска фамилия, пие, пее и повръща, гони другите клиенти дали е санкция ако обявиш че цветнокожите вече не са желани посетители в заведението ти? Да си харчат парите в някое друго заведение, ти имаш визия за бизнеса ти която не включва коне в сепаретата.

nasko:

--- Цитат на: juliang в Февруари 12, 2022, 07:06:42 pm ---Аз като един първолак да попитам "САЩ ли са забранили на ЕС да купува газ от Русия?" Ние като член на ЕС от кого купуваме газ? А Лукойл-а в Бургас с какъв нефт работи? А чии е Лукойл-а в Бургас?
Това че Русия не желае да търгува газта си на борсата, си е проблем единствено на Русия.
Когато имаш ресторант и в него всяка вечер се събира циганска фамилия, пие, пее и повръща, гони другите клиенти дали е санкция ако обявиш че цветнокожите вече не са желани посетители в заведението ти? Да си харчат парите в някое друго заведение, ти имаш визия за бизнеса ти която не включва коне в сепаретата.

--- Край на цитат ---
Пълни глупости. Не мога да падам до твоето ниво. Трудно ще минеш към втори клас....

nasko:
...и още малко радости за поддръжниците на глобализма и ревностни русофоби: Цанов напред и нагоре
БиоЕКСПЕРИМЕНТ с български войници /на Пентагона/

https://www.youtube.com/v/Kr1_YIFSHlE

merlinbg:
   Доктор Менгеле пасти да яде пред Господарите оттатък Голямата Вода!!! Носителите на Демокрация и Полицаите на Света се грижат за нашето здраве и благополучие... без ниииикакви задни мисли... нали разбрахте, просто от добро сърце  ;)  ;D
   Сега вече вярвам на 100%, че Вируса се е появил от кръстоска между прилеп и змия. Значи сношавали се прилеп и змия и се пръкнало Нещо... може да е било летяща змия или пълзящ прилеп, за сега сторията още не е устаноила това със сигурност. Но това Нещо е било продадено на пазара на китайка, която го готви и изяжда и от там се пръква Вирусааа (тоя Кралския... с короната бе... сещате се)  ;)  :P И от там нататък този Вирус плъзва и превзема света!!! То било ясно като бял ден, ама аз до сега не можах да го повярам, ноооо вече вярвам... видях истинатааа!!! А аз глупака да си мисля до сега, че в някакви си лаборатории са го сглобили... глупава ми работа :) И един съвет от мен... ако видите прилеп и змия да се сношават, бягайте далече, че не се знае какво ще се пръкне.
   Аз вече повярвах, повярвайте и Вие!!!

EDM electronics:
Мен ми е интересно професора juliang, какво обяснение ще даде на фактите от филма на Станислав? За какво са им на американците толкова много биологични лаборатории и за какво им е тоя патент за разпръскване на насекоми с дрон?

По отношение на предстоящите американски биохимични експерименти в България:
Мисля,че най-достойни за това са техните поддръжници, дето много им харесват американската демокрацията, ценностите - на първо място е Радико, после е juliang и plcsoft.
Няма от какво да се страхуват, ще поекспериментират с малко молекули на демокрацията, какво толкова, те са добри хора, не са като агресивните руснаци и убийци, като Путин.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия