Автор Тема: История на TPU  (Прочетена 19779 пъти)

hristo

 • Гост
История на TPU
« -: Февруари 08, 2021, 02:00:41 am »
История на Тороидален захранващ блок
от Линдзи Маникс 2006

 Имали ли сте някога мечта? Идея, която ви идва отвътре и изглежда малко луда в началото, но няма да си отиде, да изчезне? Може би сте луд?

 Какво ще стане, ако по някакъв начин вашите самоналожени ограничения и граници са били вдигнати по начин, който ви позволява да правите всичко, което наистина искате? Вместо: Бих ли могъл? беше Аз трябва, Аз искам, Аз мога, Фактически няма какво да ми пречи?

 Причините да не правим нещата, причините да не вярваме са одухотворени от циниците и скептиците сред нас по целия свят.

 Искаме идеите ни да се вписват в ограниченията на другите хора и когато не изглежда твърде лесно, просто да се откажем заради интересите на други, които наистина изобщо не се интересуват.

 Защо слушаме негативните им изказвания, когато малкият тих глас в нас ни нашепва: Ти можеш?

 Истинският въпрос е какво изобщо е създавал циник или скептик, освен съмнение?

 Вместо да казваш или мислиш съмнявам се за това, какво ще кажете за възможността от другата страна на съмнение? Виждате ли самата дума "Съмнение" съдържа това. Вместо "съмнение", какво ще кажете за: "Още не го разбирам" или дори "Не съм готов да го направя в момента"?

 Ами мои приятели, това е страхът вътре в нас, който предотвратява това да се случи.

 Може би този страх изглежда рационален. Доста често обаче не е така!
Бих искал да споделя моя опит как това работи или не работи? И ако ще дойдете на това пътешествие и вие, мога да съм сигурен, че някои от завесите на вашето творчество могат да бъдат премахнати от вашето същество. И повече от вашите избори може да са това - Ваши избори!

Никога преди не съм писал книга, но това дори не отговаря на предишната ми представа за това какво е писането на книга. Считам това за откритие от моя гледна точка и е вдъхновено от брилянтен човек, чиито постижения няма да бъдат забравени.

Истории за устройства като това, което ще ви опиша, са ви разказвали и преди. Разликата с това конкретно е, че към януари 2006 г. устройството, технологията, изобретателят и повечето от участващите все още са с нас. Ще ви кажат какво представлява измама, реални хора са загубили пари тук и много други могат да го направят, освен ако тази история не се разбере. Ще чуете за лични нападки от хора, които изглежда нямат причина да го правят. Може да бъдете обучени и в технологията, която може да промени начина ни на живот.

Историите от 100 години назад разкриват няколко изобретатели, които са накарали тези устройства да работят, но по привидно неизвестни причини те никога не са успели по начин, който да им позволи да станат полезни в ежедневието на хората.

Не говорим за микровълнови фурни, съдомиялни машини, компютри, процеси за пречистване на вода, медицински практики и много други прекрасни изобретения от миналия век, които са полезни и жизненоважни части от съвременния ни свят. Това, върху което се фокусираме, са изобретенията, свързани с производството на енергия и по-специално технологията, която има ефект на намаляване на потреблението на нефт и въглища в целия свят. Може би си мислите, че петролните компании просто искат да контролират всичко в живота ни. Нека разберем!

Сега го чувам? Теория на конспирацията !? друг луд с синдром на шаман, друг губещ, който иска да оправдае липсата си на материално богатство, като оплюе тези, които изглежда имат повече. Всичко, което мога да кажа на този етап, е да ме изслушате, да усвоите каквото можете и моля, не се опитвайте да категоризирате тази история все още. Ако можете да ме изслушате вие може би ще видите че ние твърде бързо правим предположения които спират нови идеи и концепции като тази, която се разкрива тук от вписването им в нашия свят.

От "Нашия" свят наистина имам предвид твоя свят. Всеки живее в свой собствен различен свят, този, който са създали за себе си или с радост позволяват на другите да го структурират.

Тук няма осъждане, просто на всички не можем да помогнем, но искаме, нещата да се впишат в това, което вече знаем и това работи "опита" за нас в повечето ситуации. Основния инстинкт за отцеляване е това, поради което детето може да научи повечето неща по-бързо от възрастен. Работи и аз не го парадирам. Но моля, идентифицирайте тази аномалия в себе си и в другите, за да разберете как нашият добър приятел "опита", може да ни изиграе лоши номера. Други мъдро оставят това сега като поредния труден за чупене орех и четат нещо по-привлекателно за тях. Предполагам "Нова идея" или "кой".

Много хора по различно време от живота си получават вдъхновение и способност да създадат нещо уникално, нещо което означава много за тях и се чувства добре. Изкуствата са най-добрият пример за това творчество, проявяващо се в нещо, което много други могат да споделят, отхвърлят или анализират. Опитвали ли сте някога да седнете да рисувате нещо, да отидете да се занимавате с творческа градина, да започнете да пишете книга, наистина каквото наистина обичате да правите и да откриете, че просто не можете да го направите?
Случвало ли ви се е да се справяте наистина лесно с най-добрата си работа и да постигате резултати, които учудват вас и другите, а вие просто казвате, „всъщност не беше нищо?“ И вие не сте любезни.

Търгуващите хора страдат от едно и също вдъхновение и дори сервизите на телевизори понякога стават малко капризни!

Не се извинявам, че подхождам косвено тук към обекта, тъй като разбирането, което ще се опитам да ви разкрия, изисква да обясня социалната и междуличностната значимост на новото откритие. Откритие което изобщо, ако го позволим, ще направим нашия свят по-добро място. Без това историята няма да бъде от реална полза, ако това вече е в сегашното ви разбиране, тогава просто ме потърпете, тъй като много други може да не разберат, всъщност ако досега не сте с мен, моля, върнете се и четете по-бавно. Тъй като това е голяма част от разсъжденията, които пречат на изобретения като това да влязат в масовата употреба.

Устройството, което разкривам, е от Стивън Марк, който го е изобретил в края на осемдесетте години и генерира електричество, без да използва гориво, както го познаваме. Това не е техническо ръководство и аз не съм инженер, но докладите от инженери са тук, за да ги разгледате. Аномалии, които се използват и експлоатират от Стивън Марк, ще бъдат обяснени с надеждата, че технологията му няма да изчезне в друга яма за пари.

Глупости лъжи фейк, са често срещани реакции към всяка свободна енергия? защото точно в този момент това е всичко, което е за вас. Остави това сега .. Ако чувстваш, че вече те подвеждат, това, което следва, със сигурност не е за теб. Но ако си представите, че е възможно някой да е имал, в нашето скорошно време е имал упоритост, умение и вдъхновение да погледне в нещо и да създаде резултат, който се противопоставя на съвременната наука както са ни учили да я разбираме, без да се продължим да се учим нататък.

Като начало нека да разберем правилно терминологията, това не са строго БЕЗПЛАТНИ ЕНЕРГИЙНИ устройства, те са ПРЕОБРАЗОВАТЕЛНИ устройства, които се настройват на ЗЕМНОТО МАГНИТНО ПОЛЕ и извличат полезна енергия от него.

От началото на 80-те години ръководех собствен сервиз за комуникации и телевизия. Никога не направих състояние и никога не съм искал. Ежедневно щастливи предизвикателства с откриване на неизправностите и тяхното отстраняване. Понякога комбиниране на технология за нови неща .. Системи за синхронизиране на уиндсърфинг. Дистанционно управление за напояване. Радиокомуникационни системи, които са използвали „нечувани инженерни практики“. Две деца ипотека.. Животът беше предизвикателен, но прост, бях щастлив, но бях малко стресиран от очакванията на клиентите.
 
През 1996 г. животът ми се промени. Един мой приятел ми звънна и попита дали е възможно да се извлече енергия от земното магнитно поле.
Моят отговор беше, че никой не го е направил, но нищо не е невъзможно. Никога не бях виждал електрон и никога не съм се настройвал на земния магнетизъм. Разбира се, че използваме електромагнетизъм за всякакви неща, всяко електронно устройство го използва по някакъв начин, дори го предаваме на големи разстояния, но доколкото знаех, имаше само достатъчно енергия за завъртане на иглата на компаса и изглеждаше статично, с други думи не продължава да върти иглата. Бях любопитен
 
След това той ми разказа за човек на име Брайън Колинс и как е изобретил устройство, което може да генерира електричество с нищо повече от жица от железарския магазин. Любопитството ми беше възбудено, затова разгледах в интернет и открих, че през последните стотина години, някой хора изглежда са постигнали това по някакъв начин. Tesla, Cohler, Hendershot, Searl, и т.н. за да назовем само няколко. Много други математици биха могли математически да докажат, че това може да се направи, но тъй като аз не съм математик, всичко ми изглеждаше като китайски. Том Биърдън си заслужава да погледнете, ако обичате математика.
 
В този момент помолих моя приятел да разбере повече ..
 
Избрани инвеститори щяха да изпратят 10 000 долара и да отидат на пътуване до САЩ, за да видят „генератора на Колинс“.
 
Брайън Колинс е изобретател на уникален двигател, наречен двигател Колинс, който изглежда имаше реални предимства за икономия на гориво. Неговият двигател е друга история, но тук е важно, че той наистина е имал история на успешен изобретател.

Свързах се с Брайън Колинс по телефона и продължително разговарях с него. Любопитството ми беше ненаситно и му зададох много въпроси, но за мен стана очевидно, че той не знае как работи. Е, аз също не знаех как работи, така че как мога да кажа, че той не знае? Това беше съвсем различно от това, че някой не искаше да разкрие тайната. Той като че ли страдаше от някаква форма на заблуждение. Той съвсем ясно и последователно ми обясни, че работи в името на боговете. Той се вижда сам себе си, като модерната версия на „Мойсей“? .. Всъщност той предположи, че това е неговият нов псевдоним, който "Неговите приятели" може да използват.
По принцип на хората, които искаха да последват "Мойсей" в новия свят, можеше да им се позволи да инвестират в неговото изобретение, което той ще разкрие на света, когато е готов за такива неща.
В ретроспекция имаше някакво значение за това!
 
Посъветвах приятеля си да не инвестира пари в това, тъй като тук нещо не беше наред.

Любопитството ми към устройството обаче беше повишено. Ако това беше реално, тогава никакви пари не биха могли да бъдат достатъчни, за да ги платите в светлината на това колко петрол ще спести.

Това ми напомни за сцена във филм, където заможен шейх попита майка - колко за децата ви ??
 
Няколко месеца по-късно същият приятел дойде при мен и ми показа видео на устройството, работещо. С споменатия Сивън Марк, който прави демонстрация. Той изглеждаше възпитан и търпелив човек, разкривайки работата на устройството, както го разбираше и няколко неща, които не завърши за тях. Демонстрираха се две устройства, едното е с диаметър около 100 мм, другото около 450 мм. Малкото устройство генерира няколкостотин вата, а по-голямото устройство 1 киловат.

По време на демонстрацията Брайън Колинс демонстрира непоследователност и пълна липса на здрав разум. Беше неудобно да чуя обясненията му. Стивън, от друга страна, беше съобразителен и комуникативен. Тук е важно, че видеото изобщо не е било "Професионално" просто някой държи евтина камера толкова неподвижно колкото е възможно, без операторски умения, без статив за камера. Много размазано мащабира и трепери знаете нещата! Видеото обаче беше непрекъснато и показваше, че тук се случва нещо, което изглеждаше невъзможно.
 
Бях на 99% сигурен, че устройството е реално и 100% сигурно, че Брайън Колинс не знаеше почти нищо за него.
Всички инвеститори досега трябва да са разбрали, че Брайън очевидно не е изобретателят.

Запазих видеото и го гледах отново и отново. Свързах се с други хора, за които разбрах, че са инвеститори, които няма да назова, освен ако не се съгласят, и няколко други, чиито имена ми се изплъзват по това време и всички бяха много затворени да говорят за това, защото смятаха, че са загубили пари с Брайън . Те дори смятаха, че всичко това може да е трик. Интересът ми не беше в парите и тъй като те не го разбираха и не можеха да разберат това, трябва да ги поставя настрани за да говорят, така да се каже. Всичко, което исках, беше да знам какво става с устройството? Как то работи? Знаех, че с пари това няма да стане и как можех да се свържа с Стивън Марк. Не ми пукаше, че Брайън Колинс падна на меча си, само че съществуваше истинско устройство и не бива да му се позволява да изчезва, както останалите през годините. Те не искаха да се свържа със Стивън, но искаха да знаят дали мога да направя безплатна енергия за тях. Единственият им интерес бяха парите, които можеха да спечелят - част от мен ги презираше. Може би са се срамували?

След това започнах да разглеждам възможността цялата работа да е измама, за да мога да успокоя съзнанието си. Започнах да използвам радиопредаватели и магнетрони за микровълнова фурна, в опити да повторя ефекта и да сложа цялото нещо да спи. Но не успях да постигна нищо дори близо, като това на видео демото. Наистина беше много трудна работа и рисковано понякога за техническите специалисти там, трябваше да е 50 киловат предавател, за да го направят и дори с 2 киловата имаше нежелани реакции ( искри и изгаряния) навсякъде.

Намерих за невероятно, че повечето от колегите ми казаха, че това е измама, но когато станаха свидетел на опитите ми да докажа, че не успяха, те все още го мислеха за измама в края на краищата нас никога не са ни учили, че можете да се настроите на земното магнитно поле, така че бях смятан за ХаХо. Дори хората, които евентуално биха могли да помогнат за разрешаването на тази загадка, не видяха предизвикателство в нея. Не бях самотен, но наистина се чувствах изолиран и сам.

 Вестникът от неделя тук, в Пърт, пусна история с „Измамата с чудо генератор хваща глупаци“ и така нататък.
Професор x от университет z казва, че е невъзможно. Закон за опазване на енергията и т.н .. Значи глупаци и парите им? Схващате картинката.
 Свързах се с замесения журналист и попитах дали би искал да разследва допълнително и да открие как е направена така наречената измама. Но той не се интересуваше, „хората загубиха пари, професорът в университета, който никога не сте посещавал, казва, че това е невъзможно" разкарай се глупав мечтател %%%% !!!!
 
- Но това е твърде важно, за да се отмине. Какво, ако е реално?
- Нека някой друг да го направи .. Имаме си друга работа?
- Мислех, че истински журналист ще бъде любопитен, защо да не се постарае малко повече.
- Истински човек от електрониката трябва да знае по-добре .. Разкарай се.

Разбирате нали.

Чудех се как трябва да се е чувствал истинският изобретател през годините. Но бях започнал да разбирам част от човешката природа, която не бях готов да приема, както очаквах, че всеки на света е като мен.

Следващите няколко години прекарах в интернет сайтове, които бяха пълни с хора, които експериментираха с безплатна енергия. Много интелигентни хора се радваха да предложат каквато могат помощ, за да открият нещо. Докато повечето изглеждаха добре образовани, имаше изненадващ брой хора, които наистина дори не знаеха как да четат мултицет. най-често изработваните устройства бяха роторвертери даващи много малка допълнителна мощност за много дълги периоди. Изградих някои от тях с известен успех, но без реална използваема мощност. По принцип те бяха импулсни зарядни батерии и ако получихте точно импулса, щяхте да видите необяснима печалба на енергия. Понякога!

Всеки път, когато предлагах опита си с това, което стана известно, като устройството на Марк, историята с измамата се появява отново и отново.

Бих казал, но знае ли някой как е направена измамата?

Тишина

- Батерии, някой доброжелател ще каже
- но батериите не могат да направят това на видео демонстрацията.
- Това е така, защото той има специална превключваща верига, която използва батериите повече от колкото може който и друг да е.
- О, наистина как го прави?
- Не знам, но той е измамник и дете насилник, така че не се занимавай с него
- как мога да се свържа с него
- Не знам, но ние не се интересуваме от който и да е такъв и ако той не е готов да покаже на всички, това просто доказва, че това е измама.

Цялото нещо унищожаваше душата ми малко по малко, като несподелена любов.

Вдъхновен от постиженията на този мистериозен човек, когото вероятно никога не бих срещнал, започнах да мисля, че е по-добре да приложа себе си в мечтата си, след като всички те мислеха, че съм луд и без това!

От детството си винаги съм чувствал, че мотоциклет може да лети .. Всъщност това може да е много добър самолет и безопасността на тези супер бързи машини на земята очевидно е нещо, което трябва да се има предвид.
Така че със знанието, че всичко е възможно, всъщност само аз си пречех да играя собствената си мечта. Благодаря на духът на Стивън!
През следващите няколко години усилията ми се насочиха към изграждането на "летящ мотоциклет" И през 1999 г. летях с първата Honda CBR900 По това време Брайън Колинс почина.

Може да изглежда разумно за мнозина, че производителите на мотоциклети биха молили да използват нещо подобно за пускане на пазара на продуктите си, но нека ви уверя, че всички те бяха най-много скептични и изглеждаше, че тъй като те не бяха го премислили трябва да ми се даде добър отпор, защото кой би направил толкова опасно нещо?

Оказа се, че това не е истинската причина. Истинската причина е, че бизнесът им е структуриран около маркетинговия маркетинг, който те вече имат, и най-важното е, че всички, с които говорих, работеха в ниските нива, които транспортираха кутии от мотоциклети към техните дестинации за да печелят заплатите си, както е продиктувано от бизнеса, който се развива с години. Летящите мотори просто не отговаряха на тази картина!
 
След няколко години при това без успех за намирането на Стив Марк направих цифрова версия на лентата, която имах и публикувах в мрежата.
Това създаде допълнителен интерес и някой друг публикува някои по-ранни демонстрации на същия тип устройства със Стивън Марк, показващ процеса.
Сега наистина знаех, че това е истинското нещо и Стив очевидно е истинският изобретател, но защо никой друг не се интересуваше, когато това очевидно беше най-доброто и най-новото нещо в мрежата? Бях ли единственият, който можеше да го види?

Историите за измамата започнаха отново, както и историите за насилници, които хората, които по-рано изглеждаха посветени на изследователска дейност, щяха да изрежат и поставят всичко унизително за него, вярно или не, но не прекарваха време за проучване на демонстрираната технология. Всички ли те са работили за петролните компании? Станах много циничен по отношение на мотивите на хората и се чудех как най-брилянтния човек се клевети, защото той показа своята технология на някои хора, които наистина нямаха надежда да я продадат от свое име.
Почувствах се предател на човека, когото най-много уважавах за публикуването на първото видео в мрежата. Някой, когото дори не бях срещнал, но чувствах емоционално, въпреки че и аз самият се интересувах от откритието. От всички публикации за него имаше само 3 или 4, които наистина се интересуваха от процеса на това как работи това. Останалите изглеждаха щастливи да му сипят и да следват други, които дори не знаели как да използват обикновен мултицет.

Така виждате, че много хора се превръщат в свои врагове, като използват пари и морал, за да преценят нещо, което със сигурност не е нищо друго, освен промяната на света.

Тогава най-накрая осъществих контакт със Стив, който отговори както аз си го представях.

Ето първите няколко имейла. Моля, не атакувайте този човек, който е успял в онова, за което повечето от нас само мечтаем .. Ако искате само да го съборите отново, това със сигурност няма да е подходящо за такъв блестящ ум като неговия.

Стивън,
Благодаря ви за отговора. Извинявам се, че не отговорих по-рано
Отсъствах от няколко дни по нашата железопътна комуникационна система.

 За мен това е много важно, тъй като прекарах последните пет години свободно време, чудейки се дали магнитните полета създават инерция. Дълбоко в себе си знаех, че работата на вашето устройство е валидна и след гледане на един от ранните ви видеоклипове беше очевидно, че това със сигурност е реално.
 
От време на време показвах това на „технически“ хора и питах какво мислят и дали е възможно и научих, че може би съм луд да вярвам в нещо, за което трябва да знам по-добре.

Търговията ми е с електроника!

Това, което наистина научих, беше, че хората не могат да помогнат, но да бъдат толкова затворени за нещо ново. Добър видеоклип, който демонстрира това е "what the bleep do we really know", надявам се да сте го гледали.

Така или иначе, след изпитване на летящ мотоциклет научих нещо друго ... нещо, за което не бях готов и това е начинът, по който парите се борят с откритията, наистина вярвам, че това, което сте открили, е безценно. Възхищението ми от вас като откривател е безспорно, но също така знам, че не може да са били пари, които са ви мотивирали да откриете това.
 
Мисля, че вашата история е важна част от превръщането на тази технология в част от живота на хората и напълно разбирам как алчните измамници на парите замъгляват това, най-важното потвърждение от всички.
 
Технически не съм открил никой, който да приема възможността това да работи, така че в това отношение съм сам с вас ....

Ако ме потърсите в Google, ще видите много публикации в сайтовете за шарлатани, казвайки, че е ... това се връща 5 години назад

Нека поговорим по-скоро .. Благодаря ви отново
 
Линдзи Маникс

Стив Марк беше искрен ентусиаст на свободната енергия, който публикува всичко в интернет и изпраща всичко по имейл на приятелите си, без да крие нищо. Поради тази причина авторът има проблеми с ФБР, специалните служби унищожават почти всички оригинални файлове на автора в Интернет, но сега има достатъчно подробна информация за това как да се изгради такъв генератор. Технологията е придобита и разработена от UEC, така че има перспективи за комерсиализацията на това изобретение. Може скоро да видим генераторите на Steve Mark в продажба.
« Последна редакция: Февруари 08, 2021, 02:31:44 am от hristo »

Неактивен montanar

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 405
 • КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
Re: История на TPU
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2021, 03:00:29 am »
Много поезна статия ако бяхме форум за легенди и предания .........  ;D

Неактивен epwpixieq-1

 • Сериозен Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ****
 • Публикации: 1 950
 • Пол: Мъж
 • e^(π*ι)+1=0
Re: История на TPU
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2021, 09:21:24 pm »
История на Тороидален захранващ блок
не си губете времето със Стивън Марк. Най-малкото защото дълбаене в тази насока нищо полезно няма да научите. Точно затова не ви и отговорих на прдишното запиване което направихте в другата тема. Но сега като отваряте тема на този въпрос се чуствам задаължен да дам становището си по въпроса.

Тороидния захранващ (или "силов", както е по-правилно да се преведе) блок, е една от първите "сензационни" устройства за трансформиране на ел. енергия от нищото още през ранните години на 2000 (не съм сигурен дали беше 2001 или 2002, когато се появи), но се разпространи много след идването на тръбата. В крайна сметка няма абсолютно никаква информация за това което се представя няма, освен няколко сензационни филмчета направени през 90-те. Според мен ще си загубите времето и няма да научите нищо полезно при положение че решите да се занимавате в тази насока. Много по-добре е да се занимавате с нещо от което можете да даде полезно познание и информация, та даже и даже да не излезе нищо от това което правите, отколкото да си загубите времето в сравнително комплексни устройства които са представени като мистично "работещи", за които има завоалирана и откъслечна информация от 2,3 или 4-то лице.

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Re: История на TPU
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2021, 09:27:03 am »
Истинският въпрос е какво изобщо е създавал циник или скептик, освен съмнение? 

Допълнение - и празни приказки за политика, религия и всякакви глупости по форумите!   ;D 

Ебахте мамата на форума, глупендери с глупендери!!!!!!!!  Беше технически, беше.

Неактивен montanar

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 405
 • КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
Re: История на TPU
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2021, 01:04:58 pm »
Оооооо господин измникът се появи ........  ;D
Какаду - кога ще ми изпратиш някоя от твоите чудо стоки да я пробвам?
Имам лошо излъчване от към тоалетната "Неутрализатор на геопатогенни зони "Щит" ще ме предпази ли от него?
« Последна редакция: Февруари 09, 2021, 01:24:42 pm от montanar »