Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Коя е бащината религия на българите?

<< < (15/29) > >>

ventsy74:
Генетиката е точна наука само когато е в правилните ръце.
Всъщност въобще науката е правилна само когато е правилните ръце.
Светльо чел ли си някъде, че наскоро Ердоганя е поръчал да се направи генетичен фонд на турците?
Знаеш ли какви са фактите?

svetlio760:
Вероятно, че сите турци са българи ;D

ventsy74:
Точно!
А сега търси логиката в това.

Номак:
"Всъщност въобще науката е правилна само когато е правилните ръце."
аку само вие притежавате науката, ифлудите в ворума и в визиката -то вие сте над останалите
това не е ли престъпление с/у човечеството?как бихте се чуствали нарушавайки закона?

svetlio760:

--- Цитат на: ventsy74 в Октомври 12, 2021, 06:54:19 pm ---Точно!
А сега търси логиката в това.

--- Край на цитат ---
Значи, генетиката показва две неща- всички гърци са българи и почти всички турци също са българи. На мен така ми излизат сметките. Не знам за вас. Да започнем от там, че със сигурност цялата работа не е заради потурчването на българите, защото се доказа, че кампаниите не са били толкова тежки. Нямало е да остане работна ръка. Вторият извод е, че много пасва идеята, че бившата Византия всъщност е България. Трето, да не забравяме арменците и геноцидът над тях. Византия е била смес между арменци и българи, от тоо край предимно българи. Е аз какво ви плюя в ушите като разправям, че сме изтласканите на север филистимци? И разбира се, за българите е било по- изгодно да станат мюсюлмани, за да плащат по- ниски данъци. Това е стара теория и май вярна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия