Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Коя е бащината религия на българите?

<< < (12/29) > >>

dmitarp:
и изведнъж проговорели на латински, пълни глупости, ни ми е ясно що си измисляте история

VITAN:

--- Цитат на: dmitarp в Октомври 11, 2021, 04:08:54 pm ---и изведнъж проговорели на латински, пълни глупости, ни ми е ясно що си измисляте история
--- Край на цитат ---
Що са неграмотни, а ги гони някаква амбиция.

Гърците са яфети: Яфет е третият, най-малък син на Ной. Това, че град Яфа в Израел е основан от Яфет, не значи, че там има нещо гръцко.
Спартанците обаче са много далечни роднини на евреите. А евреите са семитско племе, синове на най-големият син на Ной: Сим (т.е. те са семити).

Радико:

--- Цитат на: dmitarp в Октомври 11, 2021, 04:08:54 pm ---и изведнъж проговорели на латински, пълни глупости, ни ми е ясно що си измисляте история

--- Край на цитат ---
Ами не, глупост е да кажеш това горе. Всеки мислещ човек ще се сети, че това е процес продължил поне няколко стотин години "разликата между заличаването на трия и напачалото на по сериозни данни за римската империя" тези дето не им се отдава мисленето за тях е "изведнъж"

Витане а от кое коляно трябва да е автора на еи тази рисунка долу?

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Октомври 11, 2021, 03:45:48 pm ---Големи глупости. Гърците и еврейте нямат нищо общо. Еврейте са роднини с арабите не с гърците. А римляните са троянци. След падането на троя бежанците отървали се от клането на гърците поставят началото на Рим.

--- Край на цитат ---

http://alexandradelova.blogspot.com/2015/02/i_1.html

svetlio760:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 11, 2021, 04:37:23 pm ---Що са неграмотни, а ги гони някаква амбиция.

Гърците са яфети: Яфет е третият, най-малък син на Ной. Това, че град Яфа в Израел е основан от Яфет, не значи, че там има нещо гръцко.
Спартанците обаче са много далечни роднини на евреите. А евреите са семитско племе, синове на най-големият син на Ной: Сим (т.е. те са семити).

--- Край на цитат ---
От трите сина на Ной произхождат трите раси. Нещо невъзможно проследимо, но логично. Яфет го търси при монголоидите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия