Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Коя е бащината религия на българите?
Радико:
--- Цитат --- То така, но намеси ли се микроскопа- бегай! Ако имам апандисит, не ми ляга добре да съм бил тревопасно преди време!
--- Край на цитат ---
Това вече е пък съвсем различна тема нямаща нищо общо с датировките и времето. Това, че имаш апандисит, апендикс означава "според мен" че господ или това което ние имаме за господ е използвал И генетичен материал от тревопасно при дизайна ни.
ventsy74:
Еврейте никога не са били божи народ, защото това на което се кланят никога не е било бог. По-скоро да наричат себе си богопомазания народ, макар пак да не е правилно.
Българите са божия народ пряк наследник на самия създател. Или поне на този заселил планетата ни с разумен бял човек.
svetlio760:
Май ме изгубихте като участник в битката за налагането на истината ;D ;D ;D
Радико:
--- Цитат на: svetlio760 в Октомври 14, 2021, 12:18:04 am ---Май ме изгубихте като участник в битката за налагането на истината ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Да защото ти нямаш лична теза ти просто повтаряш неща които са ти ксзани или си ги прочел, но нито някой ти е посочи доказателства за тези твърдения нито ти си намерил някакви такива. Единственото доказателство което имаш е "вервайте ми" а и "еди си кой го каза същото" да но има разлика между думи и факти. Ма то като гледам в цялата дискусия факти посочвам само аз всички останали само подочвате думи на някой друг.
svetlio760:
--- Цитат на: Радико в Октомври 14, 2021, 07:07:20 am ---Да защото ти нямаш лична теза ти просто повтаряш неща които са ти ксзани или си ги прочел, но нито някой ти е посочи доказателства за тези твърдения нито ти си намерил някакви такива. Единственото доказателство което имаш е "вервайте ми" а и "еди си кой го каза същото" да но има разлика между думи и факти. Ма то като гледам в цялата дискусия факти посочвам само аз всички останали само подочвате думи на някой друг.
--- Край на цитат ---
Радико, какви факти да посоча за късото време за еволюцията? Да не очакваш да мръдна 6 000 години назад, да го видя с очите си, да го снимам с телефона и да се върна да постна тук фактите ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия