Начало > Новини от света на технологиите
Безжичното предаване на енергия е факт
montanar:
Витане, това ми звучи като "тате ш ми купи колело ама друг път". А и друго ... А до сега хуя ли са ми държали а!? Да действително има тенденция към подобрение но това не отменя миналото.
И ОК парите са следствие а не причина - въпроса е на какво са следствие а?!
Посочи ми една чисто руска стока която е без конкуренция, мани това поне да дотяга до западнот ниво?!?
Или и това не е важно.....
А с приказките "трай коньо за зелена трева" връзвай някой друг .....
А относно изцепките на западното общество си задай въпроса що ги има? Не щото са койзнае какви отявлени педали а щото са свръхзадоволено общество и имат спокойствието и нервите да си бъркат по дупките ..... елементарен "вьйпендрьож" както казват братушките....
И мен ми се гади като гледам педеругите как се държат за ръчички ама това не отменя останалата реалност.
Радико:
--- Цитат на: Ksurnev в Януари 31, 2021, 10:17:28 am ---Имам два въпроса към всички.
1. Защо всички КВ радиолюбители, когато са били активни имат момичета?
2. Кой от вас е виждал какво става с растенията под въздействието на 30кв, радар на стотина метра от него.
За втория въпрос ще ви помогна малко: на половин километър от радара, транзистирен приемник на първото завъртане на антенета каза "мяк" и приключи. После се наложи да сменя абсолютно всички полупроводници (проводници).
--- Край на цитат ---
На първия въпрос:
Обаче имат нали за разлика от хилядите които не са радиолюбители и чакат на опашки пред клиниките за инвитро.
На вторият нищо абсолютно нищо ако го сравняваме с това което е причинил Архимед на римляните с помощта на горе долу същата мощност слънчева енергия. Направи си извода кое е по опасно слънчевата светлина или???
VITAN:
--- Цитат на: montanar в Януари 31, 2021, 10:22:30 am ---Посочи ми една чисто руска стока която е без конкуренция, мани това поне да дотяга до западнот ниво?!?
--- Край на цитат ---
Разбира се, че мога да ти дам много примери, но:
1. Русофоб моге да се успокои само върху останките на Русия.
2. Вероятно имаш предвид някаква електронна играчка - сорри батка, и твоите не са западни, а предимно китайски или корейски.
3. Полезните стоки разбира се не ги броиш, чакаш нещо уаааау.у..у! И такова има, ама е за хора с акъл... За предубедени не става.
montanar:
Витане - не съм русофоб - изобщо даже .....
Но реалността си е реалност, и трябва да забелязваме истината а не да си рисуваме химери.......
Щото не може цялото ти самочувствие да се гради на подвизите на няколко велики личности и постижения а всичко останало да ти е торище ......
Не може да имаш развита икономика основно на базата на добив на ресурси и ни грам висоа технология.....
Щото тия ти ресурси като не са впрегнати в реален продукт са точно нишо друго освен продажба на родината ти.....
пример: произвеждаш най добрият титан и го продаваш на някой друг който прави самолети и ти го връща на стократна цена - а гениалният ти народ е зает да пиянства и атрофира щото няма с какво да се занимава..... - Или това не вярно а?
Не чакам никакво УАУ а нормална икономика която да усигурява комфорт на гражданите си - а не като изключим една Москва и един Питер всичко друго да ти е пуст пустиняк при условие че имаш най богата и голяма държава...... Или и това не е вярно а?!
Единственият опит от историята когато Хрушчов се опита да направи нещо с икономиката се провали с гръм и трясък щото тъпата планова икономика не е ефективна поради елементарната липса на конкуренция следователно и интерес за развитие......
А могат не е да не могат - нагледен пример е ВПК и космонафтиката..... ама там точно конкуренцията ги стимулира.....
А за хората какво - един гол ....
С комунизъм не става братче ..... Една Англия или Германия в момента е много по-голям комунизъм от милата ни Русия .....
Та си вири муцуната колкото искаш ама като гледам примерите ти куцат демек реалността не е такава каквато ти се ще .....
Ksurnev:
Radiko, никакви аргументи не даваш, само си писал, да има там нещо.
Изглежда си в темата само "Интренетуално".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия