Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (19/96) > >>

технократ:

--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2020, 09:00:29 pm ---А защо не направим лева световна валута? Нали е толкова лесно?

С това исках да попитам "Кой и как направи долара световна валута?" Защо всички имаха вяра в долара? Защо и досега имат вяра в него, а не в руската рубла или китайския юан?

--- Край на цитат ---

Реалната цена на долара в края на 20 век, тоест по социалистическо време, у нас, е била по малка от тази на лева. Виж това не е било и няма да бъде медийно съобщено никога, щото англоамериканските кравари действат задкулисно и подмолно.

EDM electronics:
Когато Садам тръгна да продава петрол не през долара - умря.
Когато Кадафи тръгна да продава петрол не през долара - умря.
Когато Иран тръгнаха да продават за юани им спрятаха провоказии за преврат, последваха санкции, оказват натиск, не могат директно ги нападна, защото не могат да ги победят без ядрено оръжие.
Същото се случва и с подобни опити от страна на Русия - обграждат я отвсякъде с воеддин кордони и създават военни конфликти по границите им.

Не ми ги говори тия що не било друго освен долара. Долара е кръгла нула, не е обезпечен със злато, а с петрол. Ха си рекъл да продаваш с друга валута петрола - тежко ти горко. Накратко американската демокрация се налага със силата на оръжието.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2020, 09:00:29 pm ---А защо не направим лева световна валута? Нали е толкова лесно?

--- Край на цитат ---
След разрухата на 2-рата световна, САЩ са имали 50% от индустрията на света.
Минало, отдавна свършено време.
Та затова....

технократ:

--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2020, 07:36:16 pm ---Технократ, предлагам ти да се съсредоточиш върху текста предназначен за теб когато ме коментираш а не върху това което е ясно написано, че е предназначено за Атос.

--- Край на цитат ---

Ми ти нямаш доводи срещу мен, какво да ти се съсредоточавам.

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 30, 2020, 09:07:01 pm ---Долара е кръгла нула, не е обезпечен със злато, а с петрол.
--- Край на цитат ---
Искаш да кажеш със самолетоносачи.
След руските хиперзвукови ракети = 0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия