Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
juliang:
--- Цитат на: dymelsoft в Март 23, 2021, 03:45:19 pm ---Ама сериозно ли? Аз пък вече съм напълно убеден, че за "третата вълна" причината е в самите ваксини. Мой близък се ваксинира на 19.03.2021 (четвъртък) при това с Пфайзер. Вчера му купувах и носих лекарства. Преди малко ми се обади и каза, че е с положителен тест, направил го бил вчера. Абсолютно здрав, сега болен при това тежко и под карантина, ама ваксиниран, яко.
--- Край на цитат ---
Днес е 23-ти... очакваш за 4 дни да е резистентен ли? И това ако е била първата доза... съвсем пък няма нищо чудно.
--- Цитат на: dymelsoft в Март 23, 2021, 03:45:19 pm ---В този ред на мисли как ще коментираш и това: "в Израел, най-ваксинираната страна, според данните от проучване, проведено от Хаим Йатив и д-р Ерве Селигман от изследователската група към департамента по инфекциозни и тропически болести към Мед. университет в Марсилия, от началото на ваксинационната кампания са регистрирани 2300 смъртни случая от общо 5300 за страната. От 19 януари 2021 до момента на приключване на проучването в началото на март, 52% (660 души) от починалите 1271 са били ваксинирани.
Освен това, дялът на хората над 85 г. възраст с летален изход от ковид през 2020 г. е 28%, докато през февруари нараства на 54%. При това се касае за получили и двете дози на ваксината. С други думи, ваксинацията при по-възрастните е довела до рязко увеличение на смъртността сред тях."
--- Край на цитат ---
https://covid19.who.int/region/euro/country/il
Да виждаш някъде дори следа от трета вълна в Израел? От средата на януари в Израел има постоянен спад както на заразените, така и на починалите. И това при условие, че по целия сват се наблюдава увеличение.
И виждаш ли как се поднасят фактите - смъртността при възрастните се увеличила двойно... А никой не се замисля, че точно ваксината прави така, че младите да прекарват болестта по-леко или изобщо да не я хващат. Тогава е естествено че процента на възрастните ще се вдигне...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Март 23, 2021, 04:27:44 pm ---...И това при условие, че по целия сват се наблюдава увеличение....
--- Край на цитат ---
Спри да лъжеш и дай светъл пример:
Пфайзер-шмайзер, няма значение...
krasias:
--- Цитат на: dymelsoft в Март 23, 2021, 03:45:19 pm ---Ама сериозно ли? Аз пък вече съм напълно убеден, че за "третата вълна" причината е в самите ваксини. Мой близък се ваксинира на 19.03.2021 (четвъртък) при това с Пфайзер. Вчера му купувах и носих лекарства. Преди малко ми се обади и каза, че е с положителен тест, направил го бил вчера. Абсолютно здрав, сега болен при това тежко и под карантина, ама ваксиниран, яко.
--- Край на цитат ---
Юли, това дето го казва dymelsoft и ти ще го видиш един ден с очите си но да почакаме да се ваксинират повечко наивни вярващи като теб. Питам се обаче що ти още не си ваксиниран а "караш другите под строй".
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Март 23, 2021, 04:47:38 pm ---Спри да лъжеш и дай светъл пример:
Пфайзер-шмайзер, няма значение...
--- Край на цитат ---
https://covid19.who.int/
https://www.worldometers.info/coronavirus/
--- Цитат на: krasias в Март 23, 2021, 06:03:17 pm --- Юли, това дето го казва dymelsoft и ти ще го видиш един ден с очите си но да почакаме да се ваксинират повечко наивни вярващи като теб. Питам се обаче що ти още не си ваксиниран а "караш другите под строй".
--- Край на цитат ---
Защото още не е задължително. Като го направят задължително - ще отида.
krasias:
Ма нали си съвестен гражданин що чакаш да стане задължително а, а можеш да пращаш другите. Или те е страх да не станеш един от лошата статистика, май не ти стиска страх те е. Не бой се нали това е науката това е спасението.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия