Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (64/96) > >>

Радико:
Да филма много точно казва какви са мечтите на някой от върхушката на света. Все пак си мисля, че малко са си направили сметката без кръчмаря. По точно мадявам се да е така. Има и още един проблем който не се споменава в клипа. За другата крайност не се говори изобщо. За мечтите на Руските и Китайските сатрапи.
Алтернативата към която те се стремят е още по ужасяваща.

nasko:
Добре,Радико! Дай някоя "сламка", линкче, или каквото намериш. Ама да не е от официалните медии! Все-пак поне се стараем да търсим своята истина. И да не е от рода на "Навални"!

Иначе при липса на информация:
Навремето нашите комунисти решиха да правят демокрация. Луканов раздаваше куфарчета с пари на най-приближените си. Но при уговорката: ние ще се постараем да смъкнем цените на предприятията до минимум, вие ги закупувате и с тези пари закупуватв съвременни машини и извеждате икономиката ни на световно ниво.
Да, ама не!!!
След време привиква поединично тези уж "свои хора" и ги пита защо нищо не правят с предприятията?
А те си казват: Ти ли ще държиш сметка за личните ни пари???
И съответно организират убийството му...

И всички тези продажни душички се пръснаха по различни партийки, до продадоха държавата ни, та сега сме на почетното последно място в ЕС....

И Радико, ако "разчоплиш" по-издълбоко въпроса ще разбереш, че Русия и Китай по-скоро са врагове. Въпреки че глобалистите в двете страни имат общи цели.

VITAN:

--- Цитат на: nasko в Февруари 07, 2021, 02:22:07 pm ---И Радико, ако "разчоплиш" по-издълбоко въпроса ще разбереш, че Русия и Китай по-скоро са врагове. Въпреки че глобалистите в двете страни имат общи цели.
--- Край на цитат ---
Не му задавай такива сложни задачи.
Трябва да стартира много процеси, за които се иска CPU с много ядра и мнооо RAM.
Ще изхвърли:

Радико:

--- Цитат ---
И Радико, ако "разчоплиш" по-издълбоко въпроса ще разбереш, че Русия и Китай по-скоро са врагове. Въпреки че глобалистите в двете страни имат общи цели. 
--- Край на цитат ---
Много много странно изказване. От къде извади презумпцията, че аз не смятам Русия и Китай за врагове???  Може би заради израза:
 "За мечтите на Руските и Китайските сатрапи"
Това, че съм изредил две държави една след друга не значи, че ги смятам за големи приятели владетелите им. Единственото общо между тях е че обществените строеве във двете са на едно ниво. Тъпчат между феодализма и капитализма толкова. Иначе за твоя и на Витан изненада знам, че Китай има претенции за половината източен Сибир.
Иначе какъв линк да ти дам??? Те излизат ежедневно множество факти из нета. И не това което се казва като посочат някого с пръст. Дребните факти нареждат пъзела. Примерно вече действащата рейтингова система в Китай.

VITAN:
В най-богатата и технологична държава, която обяви Луната за своя собственост и ще колонизира Марс -
н'еа интернет! На хартия има, на практика няма!
-
https://www.youtube.com/v/sUcvnQYVEMY
Видеото е "следствен експеримент".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия