Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Светлото евроатлантическо бъдеще...
VITAN:
--- Цитат на: montanar в Януари 31, 2021, 01:39:20 pm ---Витане - ае си говорим а не да пращаме шарениики а?
Щото 90% от тия шарениики ако тръгнем да ги анализираме ш излезе нещо друго.....
--- Край на цитат ---
Ае.
montanar:
Давай ти си?
VITAN:
Вече ти казах, лукавиш - нямаш доказателства за тезата си....
Докато ги търсиш, рекламна пауза (за мен):
-
https://www.youtube.com/v/bOcTE1pyARU
montanar:
Имаше много по-добри варианти ма ае ....
И какво виждаме в цялата тая херня?
Розви еднорози .... аз това виждам ......
И по-конкретно:
Направили, изпитали и бла бла .....
А къде е производството?!
Някога, някъде, може би ..... (трай коньо за зелена трева)
Имат много подобни напъни ама такрая нищо - и знаеш ли защо?
Щото разработката не е реализацията - те елементарно нямат базата де да построят това сериино производство ..... щото нямат въпросните "станки" - едно е да направиш разработката и модела - а съвсем друго е да го наложиш в производство - и историята показва че там се препъват .....
Всяка една масова техника де са пуснали на пазара е супер до момента в който влезе в серия - елементарно щото нямат производствена база ..
Конкретно за случая за да пуснат тия им двигатели колкото и да са добри няма да са ценовои качествено конкурентни с нищо западно защото ще ги произвеждат по такива методи де не са рентабилни.
щото всичко се почва с въпросната производствена база каквато нямат - щото каквито и високотехнологични производства де съм виждал в русия не са на техни машини а са базирани на японски или западни машини а това нал се сещаш че е стратегияески продукт и не се дава тукутака ......
Ма да се върнем на въпроса ...
Някога някъде някак ш направим двигателя ма това не факт а само обещания.
Така че примерът ти за нищо не става ......
VITAN:
Няма да говоря за двигателя, че бил скъп, че нямало да го има.
Новина от последните часове:
https://rg.ru/2021/01/31/ni-priznal-prevoshodstvo-rossijskogo-vertoleta-mi-28nm-nad-apache.html
"NI признал превосходство российского вертолета Ми-28НМ над Apache.
Российский вертолет Ми-28НМ "Ночной охотник" по боевым возможностям превосходит американский ударный вертолет AH-64 Apache.
В воздушном бою у машины США нет никаких шансов, чтобы уйти от новейших российских ракет класса "воздух-воздух".
Как сообщает National Iinterest, господство в воздухе Ми-28НМ получит за счет тепловизионной ракеты Р-74М, обладающей способностью поражать воздушные цели на расстоянии около 38 километров."
---
Приемам отговор, че това барабар с фърчилото не се произвежда серийно, че е по-скъпо от американското и че това са само мультики (фимчета). И "разговора" ще приключи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия