Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (52/96) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 15, 2021, 08:03:27 am ---А ксенофобията която вихрите вкупом, къде я слагаш EDM?

--- Край на цитат ---
Ти, който стоиш от край време на два стола и се обаждаш, като една черна станция с недомлъвки, плахо, плахо, на колониалната ненавист ксенофобия ли викаш?

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 15, 2021, 08:03:27 am ---А ксенофобията която вихрите вкупом, къде я слагаш EDM?
--- Край на цитат ---

Ксенофобия (от гръцки: ξένος – „непознат“, „чужденец“ и φόβος – „боязън“, „страх“) означава подчертана ненавист, страх или враждебност спрямо чужди неща, обикновено хора, но също така и приемани за чужди предмети, практики, явления, идеи и др.

Да речем, че комшията ти има практика да се напива. Така практикувайки, постоянно се залепя за:
жена ти, дъщеря ти, братовчедка ти, майка ти - няма значение конкретиката, принципа ти е ясен.

И ти нексенофоб такъв, да не си посмял и думичка да му кажеш!
Иначе ще излезеш лицемер.

Ksurnev:
Господа офицери, и ЕврИфили, дошло е "Време разделно" и трябва вече да станем твърди

БЪЛГАРОФИЛИ

Досещате се защо.

juliang:
С кой да "-филя" тая България? 20% се изнесоха в чужбина и вече забравиха бълагрски език. Едни наши кафеникави сънародници се сещат за България само като стане ден за раздаване на социални помощи. Нямаме нищо държавно дето работи - нито здравеопазване, нито полиция, нито образование, нито администрация. Политиците са тотално забравили за държавата в която живеят.

Сори пичове, ма на мен гейовете по-малко ми пречат. Вече съм дърт да "обръщам резбата", а и навън все още са толерантни към нормално ориентираните. Да си дигам дръмките и да оставям тая държава да се самоизжда без мое присъствие.

VITAN:
"Нашите хора обичат свободата, но някой да им я разнесе по къщята." Васил Левски.

Не се замисляй, вредно е!
Това де, за вазелина. Той и от диктатура на обратни може да дотрябва, и от чуждо "присъствие".
За себе си не се замисляй.
Що си без потомство...
А, ако и нещо да имаш, то кучета го яли. Или не?

Това, де се оплакваш от него, са типичните белези на управлението на колониална администрация. Последното само за протокола.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия