Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (6/96) > >>

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Декември 26, 2020, 10:51:19 pm ---Ups, а какво става с твоят черен отмъстителски супер-пупер клип, ф'ъргащ СЕ (и тръшкащ СЕ)  8)

--- Край на цитат ---
Витане има една поговорка:
Който плаща той поръчва музиката. Останалите слушат каквото им пуснат.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Декември 27, 2020, 08:59:19 am ---Който плаща той поръчва музиката. Останалите слушат каквото им пуснат.

--- Край на цитат ---
Ти обеща СЕ. После се отметна - дайте ми няколко дена и клип, па кактото и той да ф'ърга.
Никой не те е бил по главата да обещаваш нищо.
Сам се сложи.
Разбираш ли разликата?

P.s. Демократичен поздрав (цъкате и слупате):
https://bnr.bg/play/post/101395249/komentarat-na-aleksandar-sivilov-spomeni-za-demokraciata

Радико:

--- Цитат на: VITAN в Декември 27, 2020, 01:23:03 pm ---Ти обеща СЕ. После се отметна - дайте ми няколко дена и клип, па кактото и той да ф'ърга.
Никой не те е бил по главата да обещаваш нищо.
Сам се сложи.
Разбираш ли разликата?

P.s. Демократичен поздрав (цъкате и слупате):
https://bnr.bg/play/post/101395249/komentarat-na-aleksandar-sivilov-spomeni-za-demokraciata

--- Край на цитат ---
Аз никога не съм обещавал точни срокове винаги съм казвал
--- Цитат --- предполагам 
--- Край на цитат ---
Нищо де, чакай и се надявай защото и вчера цял ден и днес до преди малко съм работил по въпросния проект, при това доста ефективно съм работил. Аз лично за себе си се чувствам изключително удовлетворен.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Декември 27, 2020, 03:25:50 pm ---...Нищо де, чакай и се надявай защото и вчера цял ден и днес до преди малко съм работил по въпросния проект, при това доста ефективно съм работил. Аз лично за себе си се чувствам изключително удовлетворен.
--- Край на цитат ---
Ха така!
Много пъти по това за 13 години и ще видиш какво нещастно нещо са троловете.
Особено глупавите такива.
Нищо лично, житейски опит...

Между другото и аз така :D
Един експерт бе казъл, да не си губя времето с голям бъгав код. Лошото беше, че нещата са важни.
Каквото не може експерт за часове труд, може да се свърши от неексперт за дни  8)

Радико:
Това последното звучи по ясно така:
Три часа усилен труд спестяват пет минути мислене.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия