Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Светлото евроатлантическо бъдеще...

<< < (32/96) > >>

krasias:
Атос, див капитализъм отдавна вече не съществува. Дивия капитализъм беше в началото и той роди идеята за комунизма. Впоследствие капитализма много повече приличаше на комунизъм отколкото измисления от Маркс. Да идеята за комунизма изглежда прекрасно ама идеите са едно а реалността съвсем друго, за комунизма трябват по специални хора, а обществото е един конгломерат от индивиди на различно ниво на съзнанието. И най вече комунизъм с материалисти не е възможно да се построи това е основната грешка на Маркс.

VITAN:
Уууважаеми колеги :)
Тази нишка е за бъдещето. Отворете си някоя за миналото, ако не аз да ви отворя...
Ето разликата в евроатланическата медицина и алтернативната такава.
Гледайте внимателно и накрая се хващайте за кобура!
Знам, че някои от вас са безсмъртни и дори 1000 пъти да ги нацелят в 10-та са "Живее всех живых", но все пак.  8)
-
https://www.youtube.com/v/uv0BPLJ2zNM

EDM electronics:
Не съм живял зад атлантика, но вярвам на колегата epwpixieq-1, хареса ми, той е на 90% обективен и оставям едни 10% субективност, което е нормално, защото е живял там.

Ето един друг, който е живял в САЩ, антикомунист, русофоб, българофоб, американофил, как му е мутирал мирогледа:

"Как любовта към Америка премина в ненавист след живота там"

Много интересно видео от телевизия, която не е от колониалните. Един друг господин твърди, че Путин е с български корени, Медведев също и Елцин. Прави историческо проучване.

Дават се прогнози за тотален крах по всички направления на евроатлантическото бъдеще в което са нашите надежди. Т.е. аз го разбирам, че сме изтеглили пак късата клечка.  :D

https://www.youtube.com/v/EqOxjt2dCUA&feature=youtu.be

Аtos:

--- Цитат на: krasias в Януари 01, 2021, 03:02:18 pm ---Атос, див капитализъм отдавна вече не съществува. Дивия капитализъм беше в началото и той роди идеята за комунизма. Впоследствие капитализма много повече приличаше на комунизъм отколкото измисления от Маркс. Да идеята за комунизма изглежда прекрасно ама идеите са едно а реалността съвсем друго, за комунизма трябват по специални хора, а обществото е един конгломерат от индивиди на различно ниво на съзнанието. И най вече комунизъм с материалисти не е възможно да се построи това е основната грешка на Маркс.

--- Край на цитат ---

Краси, аз това същото го споменавам тук:

--- Цитат на: Аtos в Януари 01, 2021, 02:38:47 pm ---- социализмът е неуспешен социален експеримент.

--- Край на цитат ---

А колкото до дивият капитализъм - винкелът, дори в кадифе да го увиеш (вместо във вестник), пак си е винкел, на тебе ли, перничанино, да ти го обяснявам? ;D
Това, че "Цар Долар" властва и по-точно тези, които го направляват, колкото и култивирано на повърхността да изглежда, в основата си е същото!
То е все едно да сравняваш едновремешните завоеватели с мечове със сегашното поробване на малките държави от САЩ - само методите са различни и "по-хуманни" (дали?).

krasias:
Атос, уж говориш за капитализъм а всъщност говориш за международни отношения. Е да така си прав то в тоя случай правото на силния не е от значение дали е капитализъм или комунизъм. И пита се защо ние не сме силни и да знаеш не е само въпрос на лош късмет. Всеки народ си има национални черти от които зависи твърде много материалния му и духовен напредък.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия