Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Тръмп срещу Байдън
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 13, 2021, 07:32:08 pm ---Е то това е смисъла на ЕС - да има да крадат върхушките така, че да са лоялни!
Защо ЕС няма нито един, нито един! заверен одит?! Защото има скрити безотчетни фондове,
с които, ако има срив в системата, да се вземе оттам ида се съхрани посредством корупция системата.
--- Край на цитат ---
Витане, сещаш ли се що кражбА беше по соц време? Или ще отречеш?
Всеки влачеше каквото свари откъдето може. Готвачите крадяха от столовата, старшинките крадяха одеалата, кубинките и ваксата за обувки, шофьорите продаваха горивото от камионите, крадяха се тухли и цимент от строежите...
И по-стршното е че директора на държавното предприятие не му дремеше много... бюджета ще му даде каквото му е необходимо в края на годината.
Аз още като бях по бригади като бях ученик се сещам, че имаше един ГАЗ-ки, дето по документи на всеки курс тръгваха натоварени с по 3 тона праскови или домати, а реално в една ГАЗ-ка не може да натовариш повече от тон без да и счупиш ресорите... и на никой по веригата не му дремеше... плана се преизпълняваше, а компоти по магазините нямаше...
Разбираш ли ... по-евтино е да те крадат 100 или 1 000 човека, отколкото цялата нация да влачи всичко, което не е заварено или забетонирано...
VITAN:
Разбира се, гадните комунисти ни са виновни. Ама това за твоето поколение.
За най-младото няма да е така.
От Отворено общество колят и бесят какви ще са историците в България и кой какви постове в системата ще заема.
Инструкциите на Натровено общество са (привет от деда ти Сороса), да учат малките по история, че всички
беди на България идват от.... от.... познай кога и кого?
Понеже никак нямаш капацитет да отговориш, ще те светна с цитатче:
"Нашествието на княз Светослав I са две руски военни експедиции в Дунавска България през 968-969 г., прераснали в руско-византийска война. Побеждавайки българите, киевският княз Светослав Игоревич установява столицата си в Преславец (край днешна Тулча). В борбата си с византийците опустошава голяма част от Тракия, но през 971 г. търпи поражение и е принуден да се откаже от всичките си завоевания. Подчинена първо от русите, след оттеглянето им Източна България (заедно със столицата Велики Преслав) попада под византийска власт. "
И тая имперска гад е мислела да пренесе столицата си от Киев в България и че по роднинска линия има право на престола български.
А сега си опичай евроатлантическият мозък и не вини комунистите. Знаеш правоверният отговор и само така:
с правата линия на партията демократическа (Камалско-Байдъновска) !!
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 13, 2021, 06:58:23 pm --- :D
Това никак не изненадва, защото е обществена тайна. Хубавото е, че си признаваш. :D
--- Край на цитат ---
..... сродното привлича сродно, ЕДМ-е! :D
Ти, защо се радваш?
Значи се имаш за по-тарикат прост - демек прост заченат от хайдушко семе. Те са си най-майката тракали. Навремето са били най-мързеливите и най-крадливите за това са хващали гората, за да не работят и се прехранвали с обири на села и на паланки като днешните цигани. Не са били по-различни!!! От тях се пръкват на върлите социал-фашисти. ;) ;D
Радико:
--- Цитат --- Е заради такива като теб индоевропейци ще сме все на дъното!
--- Край на цитат ---
Витане ако ти си на дъното проблема не съм ти аз нито разни индоевропейци. Които вече бачкат в чужбина та знае ли се. На дъното сте "Курск" със дупката в борда и такива като теб дето са се хванали здраво за нея и не могат да се пуснат. Да ама твоят любим вожд дето ЕДМ си го е сложил за аватар и твърдеше, че бил самият той на младини, или може би в предишния живот. Та въпросният изверг имаше една умна мисъл казана:
Проблемът по спасяването на давещият се е проблем на самият давещ се!!!
Аз от доста време не смятам, че съм на дъното и за да се откача от дъното не съм откраднал нищо от никого. Само където се понаучих да ограничавам малко крадящите от мен. А ти се дръж здраво за Курск да не вземе да те изкара нагоре течението случайно.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 13, 2021, 08:08:28 pm ---Витане, сещаш ли се що кражбА беше по соц време? Или ще отречеш?
Всеки влачеше каквото свари откъдето може. Готвачите крадяха от столовата, старшинките крадяха одеалата, кубинките и ваксата за обувки, шофьорите продаваха горивото от камионите, крадяха се тухли и цимент от строежите...
--- Край на цитат ---
Ти идея си нямаш как се краде на запад, щото не си живял там, като мен. Бил съм свидетел на нагли кражби, почти ежедневно. Примерно костюмиран с дипломатическо куфарче краде от хипермеркат салами и суджуци, пъха ги в куфара и се надява, че баш него няма да следят съгледвачите, защото в супера има винаги цивилни съгледвачи за крадци. Нямаш си идея как се крадеше и в университета тоалетна хартия, сапуни и въобще каквото ставаше за крадене. По складовете как се крадеше? Това е в Западна Европа, не ти говоря за някой работник от соца, че откраднал една бургия от шлосерната или счетоводителя откраднал едно тиксо и два химикала.
Абе ти наред ли си за тия кражби?
А кой крадеше повече, Тодор Живков или бодигарда му, а?
Я да видим тука за какво иде реч, как се крадат милиарди от държавата и от бизнесмените, днес, не през соца:
https://www.youtube.com/v/rHzxN2bZSq4
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия