Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (19/38) > >>

VITAN:
Проблемът на народа в момента са ценностите.
Оттук идва и момента, че не може да произведе кадърен елит.
Оттук САЩ ни произвеждат такъв по пътя на отрицателната селекция.

Или по думите на Франклин Делано Рузвелт:
- Той може да е кучи син, но е наш кучи син.

(относно американската политика спрямо никарагуанския диктатор Анастасио Сомоса Гарсия)

plcsoft:
Аз съм прост и вие сте прости! За това, толкова добре се разбираме! - Бойко Методиев Борисов. ;) :D

EDM electronics:

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 13, 2021, 03:47:41 pm ---Аз съм прост ...

--- Край на цитат ---
:D
Това никак не изненадва, защото е обществена тайна. Хубавото е, че си признаваш.  :D

Радико:

--- Цитат на: plcsoft в Февруари 13, 2021, 03:47:41 pm ---Аз съм прост и вие сте прости! За това, толкова добре се разбираме! - Бойко Методиев Борисов. ;) :D

--- Край на цитат ---
Ако приложиме небезизвестния "Параграф 22" в случая ще излезе, че не е прост.
Много хора май се заблуждават обърквайки понятията "прост" и "простак" 
Не ме разбирайте погрешно освен, че е простак е и крадец. Обаче не може да се отрече, че направи така, че да има какво да открадне. Докато тези преди него не бяха простаци, бяха интелигентни и втзпитани красиво говорещи некадърници които нищо не можаха да откраднат защото не можеха да осигурят условия да се направи нещо което да откраднат. Е останаха си честни и гладни, народа също беле гладен по това време. Не ми пука как го е направил важното е, че сега има малко повече. Е не без помощта на хората от чужбина като мен, но има повече. Да продължава да краде щом има и за мен.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Февруари 13, 2021, 07:20:15 pm ---Обаче не може да се отрече, че направи така, че да има какво да открадне....
--- Край на цитат ---
Е то това е смисъла на ЕС - да има да крадат върхушките така, че да са лоялни!
Защо ЕС няма нито един, нито един! заверен одит?! Защото има скрити безотчетни фондове,
с които, ако има срив в системата, да се вземе оттам ида се съхрани посредством корупция системата.

--- Цитат на: Радико в Февруари 13, 2021, 07:20:15 pm ---Не ми пука как го е направил важното е, че сега има малко повече.
--- Край на цитат ---
А Турция си вика - упс, по-малко гяури в Булгаристан.

--- Цитат на: Радико в Февруари 13, 2021, 07:20:15 pm ---Е не без помощта на хората от чужбина като мен, но има повече.
--- Край на цитат ---
Умре ссиганката де те фалеше, та почна сам.

--- Цитат на: Радико в Февруари 13, 2021, 07:20:15 pm ---Да продължава да краде щом има и за мен.
--- Край на цитат ---
Е заради такива като теб индоевропейци ще сме все на дъното!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия