Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (16/38) > >>

Радико:

--- Цитат --- Я сега кажи, как си помагал на обикновения българин, когато си работил в чужбина? 
--- Край на цитат ---
Написал съм го съвсем ясно:

--- Цитат --- А аз съм един от хората където с гордост мога да заявя че имам немалък принос в тази насока. Не е кой знае колко голям но все пак е осезателен успял съм активно да уредя над 50 човека да заминат за Чехия да работят там. Те пък са уредили поне още по десетина. Точно това беше начина да се пречупят властниците в бЪлгария 
--- Край на цитат ---
И не е само Чехия българската общност във Франкфурт на Майн наброява над 50 хиляди човека а въобще по света основно по Европа са пколо един милион човека тези хора по официални бЪългарски старистически данни СМЕ внесли в бЪлгария над милиард и половина. Евра. Това са само парите дошли по контролирани от статистиката пътища. Обаче тези дошли през "Ria" през "western union" и други такива пътища те са доста повече. Те това ни е приноса на  нас "предателите"  а какво направиха страхливците дето ги беше страх да си мръднат гъза??? Нищо просто ядоха от нашия хляб. ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ НАРЕЧЕ ПРЕДАТЕЛ.

Радико:
Проблема вече е стигнал и до дир.бг:

--- Цитат --- - К'ви сте вие, бе?
- Е, как? Ние сме седемте самурая!
- Е, що сте само двама?
- Ми, нема хора, братле! 
--- Край на цитат ---

svetlio760:
По живо по здраво САЩ отива към първите импулси на руския комунизъм в България. ;D ;D ;D Само Белене и Ловеч си нямат, но има време. Това беше предречено още от Георги Ифандиев в "Между редовете" преди еони време в една друга реалност!

Радико:
Грешиш според мен Светльо. Според мен САЩ отиват към революция с която ще са първата държава влезнала в следващият обществен строй. Това обаче не е "комунизъма" последното беше утопия в един междинен преходен строй между феодализма и капитализма дет му викаха социализъм.

plcsoft:
Без коментар!!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия