Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (10/38) > >>

Михаил Кузмов:
EDM, не зная кой и как ти е промил мозъка, но с толкова надъхан човек е излишно са се спори!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 28, 2021, 06:35:40 pm ---EDM, не зная кой и как ти е промил мозъка, но с толкова надъхан човек е излишно са се спори!

--- Край на цитат ---
Михаил Кузмов не се спори с надъханост, а с факти. Как ще обориш моите?
А до промития мозък, аз също считам, че твоя е доста промит, иначе щеше да ми противопоставиш контрааргументи - колко много къщи купили тия дето работили в чужбина. Милиони работят в чужбина и едва връзват двата края, за единия хляб. Скъсал съм два паспорта по визовия режим от ходене в Европа. Живял съм около 4 г. на запад, за разлика от тебе. Напълно съм наясно с положението на българския емигрант. Ходя редовно по 4-5 пъти годишно в Гърция. Познавам доста българи там - цъфнали са и вързали.

nasko:
Още в разгара на изборите в САЩ, един руски блогер от Маями изказа интересно мнение, дето тогава не приех на сериозно:
Хора, как си представяте милиардери да вложат средства в клауза, която не е 100% гарантирано печеливша? Как си представяте честен играч да се надява на печалба в игра на покер с измамник?
Как си представяте малки групи от хора- дори и десетки хиляди да се противопоставят на глобалния капитал?
А милионите спят! Кои безхаберни, кои подкупени, кои самоизлъгани, кои изчакващи „накъде ще задуха вятъра” и да се нагодят в последния момент....
Е те така честния играч Тръмп загуби в играта с измамниците от „демократичната” партия!!! Тайно се надявам да не е изгубил войната. А тя ще е жестока!

О мировом закулисье
https://www.youtube.com/watch?v=AzQCmIQ2oPE

krasias:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 28, 2021, 06:12:50 pm ---Аз като ви разправях, че с руснаците и всички славяни имаме генетична и културна връзка и сме братя, вие викате не - американците са нашите братя.

--- Край на цитат ---
Аз никога не съм казвал че с американците сме братя, просто ти разбираш нещата погрешно. Пак ти повтарям винаги съм говорил за капитализъм и комунизъм. Американците не ги познавам изобщо, поне като начало са били някаква сбирщина от нации предимно затворници и авантюристи. Нещо като Перничани и тука покрай мините в началото е имало доста затворници, гурбетчии и авантюристи. То щото имаше и един стар виц дето решили американците да направят един град в България като Тексас и пращат техен човек да провери за кой град колко пари ще трябват. Идва тоя в България и след време докладва тоя град толкова милиона долара ще трябват онзи град толкова ама като стига до Перник вика 300 долара. Шефа го пита кво става да няма някаква грешка, оня вика ми шефе трябва да сменим само табелите. Сега обаче за руснаците че сме рода така е ама незнам ти как го разбираш, щото аз като чуя за рода тръпки ме побиват. Даже имаме и една българска поговорка по въпроса: Ако не си имал вземане даване с родата никога не казвай че ги познаваш добре.

EDM electronics:
Михаил Кузмов,
Какво по-различно от мен ти казва Киро Брейка, Пламен Пасков, Станислав и много знайни и незнайни българи, и те ли са с промити мозъци?

Забелязал съм, че когато се оплюва колонизатора най-много се дразнят тия дето са изпратили децата си да робуват в митрополията.

Левски, като е обикалял да уговаря за революция по същия начин са му викали, че мозъка му бил промит, че нямало никакво робство, никаква империя и колонизация, затова 500 г. е било робството - заспал, прост и продажен народ, не иска да е свободен. То и сега е пълно с такива, викат нямало хайдути. Ами прадядо ми е бил хайдутин от града на 100-те войводи, как да е нямало. За четата на Хаджи Димитър не сте ли чували, живея на 1000 м от къщата на Хаджи Димитър, още си е там - цялото бойно снаряжение му е в къщата.

За останалите, които проявяват интерес, може да разберете, защо нищо няма да се промени след изборите в България, много добре го формулира г-н Брейка. Соросляка хич да не се хаби да гледа, той и без това не вдява нищо...
https://www.youtube.com/v/IDZkEYRZSJg

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия