Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Тръмп срещу Байдън
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 17, 2021, 04:39:22 pm ---
В момента сме малко под 7 милиона - по-точно към 31.12.2019 сме били 6 951 482. Макималната стойност която е достигало населението е 9 009 018 през 1989 година.
Нека да бъдем поне малко около реалните резултати, че ей-така се открива СЕ-то - с измислени стойности :)
--- Край на цитат ---
Официалните данни не са верни умишлено. Когато преброяват населението смятат и тези дето са в чужбина, а те не живеят от десетилетия у нас и няма и да се върнат. Децата им не знаят и български. Всяко лято до нас на площадката чувам деца, говорят на италиански, испански, но не и на български. Тези деца вече не са българи, те са загубени безвъзвратно.
Причината да не съобщават реалните данни или поне да кажат колко реално се намират в България е, да не се хванат опозицията за данните, така поне ще говорят само с неофициални данни.
Преди 30 г. нашият град беше 120 000 жители, сега е 60 000. Иначе трябваше да е 100 000 по официалните данни, а то има работа само за 40 000.
juliang:
А откъде черпиш данни ти, че ги съобщаваш и въз основа на тях градиш някакви теории? Националния статистически институт лъжел, но ЕДМ-а има точни данни... :)
По тая логика аз мога да кажа че сме 10 милиона, и цялата патардия за демографския срив е конспирация за да се очерни блестящото управление на Боко ... :)
EDM electronics:
Източниците ми са неофициални, това значи незнайно колко точни. Но има преки наблюдения в града, вижда се колко празни жилища има и колко жилища с по 1 човек. Училищата - малко паралелки с по 20 деца, не с по 40-45 както по мое време. Много закрити училища - няма ги техникумите, има само гимназия с английски. Винаги съм живял в този град и имам поглед.
Отделно, ако погледнеш статистиката, която е официална, годишно умират повече отколкото се раждат 100 000. Сметни за тия 30 г. каква е цифрата.
plcsoft:
И понеже все на руското налитате, ето една гледна точка на руски журналист за това какво се говори в самата Русия!? И после си градете каквито си искате КУХИ теории. Няма да ви преча........ ;D
Приятно четене!
https://offnews.bg/analizi-i-komentari/kogato-v-stranata-na-vanshnite-klozeti-govoriat-za-zagnivaneto-na-evro-746093.html?fbclid=IwAR2NL0MMBGvfDSnoJA8yJmfrI_L0TR2BL94RLZbh9JoQxW6RkkBVJo7D1P8
VITAN:
Ти изпървом обясни разликата между "Новая газета" и Соросоидите - тогава ми тикай поръчкови статии.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия