Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Тръмп срещу Байдън

<< < (21/38) > >>

Радико:
Краде краде нема лабаво.
Ама защо не крадеха тия измикяри преди бат ти Бойко и след Бат ти Тошо. Ми щот са измикяри за това.от празна къща кво да откраднеш. Трябва да си тарикат да наоравиш така, че хората да си напълнят къщата та да има кво да откраднеш. Е оная кокошка Ренета Инджова кво направи? Източи язовир Искър и вкара София в режим за некакви си смешни 300 000 $ за деривацията Джерман Скакавица за останалите шматки възпитаници на академията Фрундзе въонше нема смисъл да приказваме. Курск братче Курск. Добре, че Гълфстриим ни изкара нагоре да глътнеме малко въздух. Ама некой още държите това ръждаво руско железо долу на дъното. Там и ще си изгниете при съветския флаг. И то от страх да се пуснете не от друго. Ама кво да ви кажа при демокрацията всеки миже да се дави както намери за добре. Аре сладка ви водица.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Февруари 13, 2021, 10:51:04 pm ---Курск братче Курск. Добре, че Гълфстриим ни изкара нагоре да глътнеме малко въздух.

--- Край на цитат ---

Какви несвързани неща говориш, кой ти разбира тъпите абстракции?
Интелигентните хора се изразяват така, че да ги разбере всеки. Явно ти не си от тях. От ден на ден все по-големи тъпотии говориш.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Февруари 13, 2021, 10:51:04 pm ---Аре сладка ви водица.

--- Край на цитат ---

Леле, тоя от ден на ден измисля все по-големи тъпотии.  :D
Каква водица те гони ве, мавзолей?

Радико:

--- Цитат --- Интелигентните хора се изразяват така, че да ги разбере всеки. Явно ти не си от тях. 
--- Край на цитат ---
Малеее къде ме слагаш при ентелегентните ора бе. Ти не разбра ли, че съм простак след толкова поста дето имам. Ква интелигентност търсиш от строителен работник Торкретист при това, от горе на всичко и миньор.  Шегаджия.

VITAN:
Радико, его те тука твоя крадец, де го одобряваш и мафията му.
Преди пак да почнещ да плещиш ****, вземи та погледни:
-
https://www.youtube.com/v/rHzxN2bZSq4

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия