Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Интересни покупки от AliExpress

<< < (4/5) > >>

dymelsoft:
EDM проблема на тези китайски ментета е, че ССД-то се скапва за по-малко от година. Личен опит.
А флашката от 2TB e абсолютно менте. Реалния капацитет е 16-32GB. Естествено, като я ръчнеш в компа ти дава размера, но това е записано в софтуера на самата флашка. Виждаш това което искат да видиж. Ако искаш пробвай да запишеш релни данни примерно копирай 20 тина филма на флашката и тогава пиши. Като набуташ в нея поне 500ГБ данни тогава ще ги призная. Такива флаши минаха през ръцете ми и всички се оказаха пълни ментета. 1TB всъщност е 16GB, а 2TB е - 32GB

Та толкоз за китайските SSD-та и флашки от алито.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: dymelsoft в Декември 14, 2022, 12:19:33 pm ---Ако искаш пробвай да запишеш релни данни примерно копирай 20 тина филма на флашката и тогава пиши.

--- Край на цитат ---
Или да напише нещо от рода

--- Цитат ---dd if=/dev/urandom of=/mount/point/of/the/flash/bigfile bs=1000G count=1

--- Край на цитат ---
Зависи от машината това трябва да отнеме не повече от минута, две. Ох разбира се тези трикчета са под Linux ;)

asen43:
Здравейте ! Бях ощипан с 4оо лв от един сайт, като предоставих данните на мастер картата си. Как става получаването и плащането в алиекспрес ? Сложно ли е ? Бихте ли споделили ?  АСЕН ПЕТРОВ - ЛОВЕЧ.

juliang:

--- Цитат на: asen43 в Януари 01, 2023, 11:25:23 am ---Здравейте ! Бях ощипан с 4оо лв от един сайт, като предоставих данните на мастер картата си. Как става получаването и плащането в алиекспрес ? Сложно ли е ? Бихте ли споделили ?  АСЕН ПЕТРОВ - ЛОВЕЧ.

--- Край на цитат ---
Плаща се с карта. Получаваш по пощата или по куриер - зависи от начина на доставка който си избрал или ти е предложил продавача. За по-скъпи неще не е изключено доставката да се озове на митница.
Досега не съм чул да са "дръпнали" на някой пари от карта неосователно. Ако пратката не дойде в голяма част от случаите парите ти се връщат достатъчно бързо.

Bat_Vanko:
Плащането и връщането на парите в случай на непристигнала пратка трябва да става задължително през сайта алиекспрес. Не се връзвай на предложения за връщане през пейпал или други.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия