Форум > Препратки, сайтове, източници

А знаехте ли, че/защо....

<< < (16/25) > >>

VITAN:

--- Цитат на: VITAN в Август 18, 2025, 08:29:30 am ---Ай спирай с тая тъпня, да засипваш с неща, после да не вдяваш какво ти е обяснено.
Детска градина.
Ще ти бъда лично благодарен, ако днес не ме занимаваш с нищо...
--- Край на цитат ---
Това не бе предложение за сделка.

Но да минем към сделките. Към тая, де аз не мога обясни!!
Как другаря Сталин връща част от парите, които Руската империя е взела, за да ни освободи?
С моя мозък не мога.
Трябва някой ево-атлантически:

https://www.youtube.com/v/ux1wbFmmXVA

П.п. Баща ми е бил бригадир там.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 18, 2025, 02:47:51 pm ---Това не бе предложение за сделка.

--- Край на цитат ---
Тоест ти ще си плещиш каквото ти дойде на акъла, но аз трябва да те оставя на мира? Явно това се предава по идеологически път - и жужето има същите желания :)

--- Цитат на: VITAN в Август 18, 2025, 02:47:51 pm ---Но да минем към сделките. Към тая, де аз не мога обясни!!
Как другаря Сталин връща част от парите, които Руската империя е взела, за да ни освободи?
С моя мозък не мога.

--- Край на цитат ---
Мозъка ти се е изметнал кат стара талпа - на една страна - затова и не можеш. Но аз ще се постарая... :)
https://www.youtube.com/v/_qTtEe80KFU
Е това е една от основните причини да искат да сме васал. И затова ни "освобождават" постоянно.
Видеото е от тия де ги обичаш - по час и половина... това е първата част, непременно ще публикувам и втората като излезе.

VITAN:
Споко бе Жужи,

Нали Антантата обеща проливите на Русия, но кога тя реши да ги вземе и спретнаха т.н. Велика Октомврийска Социалистическа Революция.
Точно въпросният в началото другар Литвинов е бил касичката на Ленин.
Той е поемал парите от западните "спонсори" и ги е давал на комунистите.

Пак споко, проливите няма да са руски...
Св. Козма Етолийски (1714 – † 1779) =>
Предсказал е страшно много неща, например:

- Телевизията
(Ще дойде време, когато дяволът ще влезе в една кутия и ще крещи от там. А от кутията ще стърчат рогата му. -> разбирай TV антена).
- Сателитна телевизия
(Ще дойде време, когато дяволът ще обикаля със своята тиква.)
- От небето ще падат печени хора => Войната в Югославия, след като ударят самолета и той се запали, пилота вече пада "опечен".
- Ще видите в полето каруца без коне да тича по-бързо от заек. (Железницата и автомобилите).
- И още много неща, които ги има в интернет...
(https://buditeli.info/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F/%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80/1309/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-(1714-%E2%80%93-1779))

За проливите е казал, че ще започне международна война и гърците да се крият яко, що нищо не могат да направят, а само ще изядат шамарите (цитирам по смисъл).
И международната общност накрая ще реши да даде проливите на гърците...
Това помня бях чел някъде - една книжка за него.

EDM electronics:
Да ви покажа,
че аз вкъщи нямам американски чалми с шерифски шестолъчи, като някои чуждопоклонници и маниаци.

Имам символи с които се асоциирам с чужденци, които са ми близки по етнос, имаме обща история, обща религия, обща азбука, и единствена нация, която ни нарича "братушки". Всички останали ни имат за хора 3-то качество.

Нямам нищо общо с американците и германците, англичаните, няма и да имам.
Въобще не ме интересува на кой децата му учили в САЩ, работили, работят и аз да съм солидарен с неговата материална изгода, да плюя тия които обичам. Чепа мъ боли за ваща любов към САЩ - да го знаете, ако не сте го разбрали.

Ето какво държа вкъщи на почит:

VITAN:
А знаехте ли, че/защо....
.... САЩ за да победят Япония е трябвало
да пуснат 10, а не 2 атомни бомби?

И кой е спестил нуждата от още 8?
И още няколко години война?
Отговор на това и още много около това:

https://rutube.ru/video/9129be3b3a910770746fa03ace4c31e5/

Россия - КНДР: Два берега одной реки. 2 серия

Навигация

[0] Списък на темите