Форум > Препратки, сайтове, източници
А знаехте ли, че/защо....
EDM electronics:
Да питам: :)
Оня защитник на "патладжаните" :D с ксенофобията да не би случайно тайно да чете форума зад пердето, да не го видим? ;) :)
Той да не би да живее в Столипиново, оня ден пуснах един хубав клип за инфраструктурата и чистотата там ;D, да не се е обидил? :)
Много е ръзцъфтяло Столипиново през капитализма. ;D
Там е чудесно ми се струва. ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 17, 2025, 10:52:23 pm ---Да питам: :)
Оня защитник на "патладжаните" :D с ксенофобията да не би случайно тайно да чете форума зад пердето, да не го видим? ;) :)
Той да не би да живее в Столипиново, оня ден пуснах един хубав клип за инфраструктурата и чистотата там ;D, да не се е обидил? :)
Много е ръзцъфтяло Столипиново през капитализма. ;D
Там е чудесно ми се струва. ;D
--- Край на цитат ---
Седя си аз на покрива, чиля си, и се наслаждавам на прекрасното музикално оформление от "арийския" квартал... :)
https://www.youtube.com/v/hx2KG4pHjpo
Сигурен съм че един човек в тоя форум ще познае града в който съм заснел видото...
П.С. Сори, ма е снимано с телефона, нямах отделен микрофн, трябва да усилите звука малко :) Но щом телефона го е записал, си представете децибелите на живо... :)
Хвала на пра-пра внуците на хайдутите и пазителите на българщината по тези региони... :)
П.С.С. Баца... колата на Гугъл с камерата да не смее да влезе в тоя квартал... не ща да си помислям какво е там... :)
Който не вярва - да завлече човечето да види къде свършва стрийт вю... :) https://www.google.bg/maps/@42.6652677,26.3382315,1304m/data=!3m1!1e3?hl=bg&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDgxMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
VITAN:
1. Къде отсядат мигрантите от Индия, нашите т.н. римляни?
2. Естествено, където има голямо благосъстояние, разбирай и те да намажат. В бедни райони с лупа да ги търсиш.
3. Сливен още в турско време е шиел дрехите на (целия) турския аскер.
4. Познавам няколко сливналии - все разтропани и работливи българи...
5. Това обаче мигрантите от Индия
(привет на всички будисти, брамисти, кришнари и всякакви там идеолози, водещи началото си от поречието на река Мангал)
- са нещо трудно контролируемо, когато живеят на тумба. Когато не и са минали 2-3 поколения през българско училище => на някои от тях моите почитания (без капка ирония).
6. Та наскоро минах през Сливен, без да се обаждам на EDM, що нямаше никакво време. Един черничък римлянин караше голям камион, с още по-голям черен пушек след него. Единият му мигач мигаше непрекъснато, а он си караше как му скимне (така мило да се изразя). Та моя познат по тоя повод ми рече:
- Тук е като Мексико сити - всичко можеш да видиш...
7. Нашите индийци са си наши. Като дойдат евро-атлантическите арапи, афганци, нигъри и пр., Мексико сити ще е еталон за порядък и рахатлък. Мм.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 17, 2025, 11:31:23 pm ---7. Нашите индийци са си наши. Като дойдат евро-атлантическите арапи, афганци, нигъри и пр., Мексико сити ще е еталон за порядък и рахатлък. Мм.
--- Край на цитат ---
Те нямаше ли да дойдат като премахнахме границите?
Найш какво е интересното... в тоя форум се пазят постове от преди 5, че и повече години... интересно е да се връща човек назад и да гледа какво са приказвали хората тогава... :)
И малко да сменим темата с две картинки... горе има дата
И за изключително наблюдателните:
За обичащите да работят с цифри - разликата в площта е 0.97%
1000 дни разлика... с това темпо първо ще достроим магистрала "Хемус"... :)
VITAN:
Жужи,
Ай спирай с тъпнята! Разлика, разлика, ама не знаеш къде е разликата.
Ще те светна:
- Почти милион отишли при Бандера, Шухевич и другите колаборационисти на Хитлер. Други те дезертирали или избягали от страната 404.
- Унищожена техника и потрошени милиарди.
- Вярата в системата клони към нула (това бе и основната цел).
- И още някои неща, за които направо те подценявам, че нямаш акъл за тях, но ще се смиля над теб, казани са тук:
https://rutube.ru/video/88b5d92267475b5f956b30c6c8ea08c5/
ЕС – клинический покойник: Путин и Трамп тайно поделили Европу за закрытыми дверями!
Така, че... стягай куфарите или заформяйте протестен гей парад! Иде тоя, де ще изхвърли боклука, но не се казва зидарчето Слави!
Ай спирай с тая тъпня, да засипваш с неща, после да не вдяваш какво ти е обяснено.
Детска градина.
Ще ти бъда лично благодарен, ако днес не ме занимаваш с нищо. Поне днес.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия