Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Tова наистина трябва да ни радва?!
VITAN:
Трябва да знаеш в българският правопис какво означава край на изречение със: ...?!
Врещете колко си искате. От това, че дори 1 дебил или недебил е изгледал видеото и му е светнало,
че в САЩ скоро ще се стреля на месо и се върне в България, то аз ще съм доволен.
САЩ в около 250 годишната си история имат 10-тина (или там някъде) години, в които не са водили война!
Ако такава ламя си гризе опашката, аз съм ОК.
До тук нещо непонятно?!
GMG:
VITAN, един от синовете ми е в Чикаго, нещата на живо не са това което дават по новините! ;)
--- Цитат на: VITAN в Октомври 15, 2020, 09:34:38 pm ---1. Не мога да взема на сериозно този, чиято мисъл не тече логично...
... 2. Смисъла на текста и емотиконите се разминава (леко шизо)...
--- Край на цитат ---
Е, има и други емотикони, ма не са налични. :)
--- Цитат на: VITAN в Октомври 15, 2020, 09:34:38 pm ---3. Оптимистите учат английски, песимистите - турски, реалистите - автомат калашников.
Понеже съм реалист, нямам какво да ти пусна в стил: цветя и рози...
--- Край на цитат ---
Това е леко противоречиво, преводачката върши тези неща, зависи дали ще разбере индивида смисъла. ;D
--- Цитат на: VITAN в Октомври 15, 2020, 09:34:38 pm ---Апропо, не ми обръщайте внимание.....
--- Край на цитат ---
Не, ти не си реалист братле, за мен си скопен кон - извинявай! :)
Лично мнение. ;)
Ако искаш направи анкета - има такава опция. ;)
Кой харесва на Витан постовете и кой не?
Има ли смисъл от тях? Примерно.
VITAN:
--- Цитат на: GMG в Октомври 15, 2020, 10:06:18 pm ---Това е леко противоречиво, преводачката върши тези неща, зависи дали ще разбере индивида смисъла.
--- Край на цитат ---
Brilliantly !
--- Цитат на: GMG в Октомври 15, 2020, 10:06:18 pm ---Не, ти не си реалист братле, за мен си скопен кон - извинявай! :)
--- Край на цитат ---
Може и извънземен, няма проблем за каквото и да е.
След 3-ти ноември ще видим кой кум, кой сват...
Аtos:
Темата се заключва!
Без коментар!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия