Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Замислено за Науката - Движението като основно свойство

<< < (9/10) > >>

Номак:
Хубав пост!
Какъв е принципа на фюжена,как работи?
Обяснете с две изречения,моля!
(Не чета на инглиш за това пиша)

VITAN:
@epwpixieq-1 - Чудото се състои в това, че в държавата, в която не учат математика, а работа с калкулатор има все още будни деца и то такива,
които се блъскат над сложни технически проблеми.

На руски звучи така: Гладко было на бумаге, да забыли про овраги...
За нашенски на прима виста
не се сещам как звучи нещо подобно.

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 11, 2020, 01:06:08 pm ---@epwpixieq-1 - Чудото се състои в това, че в държавата, в която не учат математика, а работа с калкулатор има все още будни деца и то такива,
които се блъскат над сложни технически проблеми.

--- Край на цитат ---
Аххх, в това значи виждате чудо. Ами да ви кажа въобше не е чудо ами си е направо нормално. В САЩ си има много умни, и надарени с интелект хора ( все пак са 320 милиона, и най-малко статистически това е възможно ), това че използват калкулатор училищата не прави, определени индивиди, по-малко умни просто им дава възможност да се движат по-бързо напред ( а глупавите и с калкулатор и без са си такива, това че някой може да умножава, без калкулатор, не го прави умен ) още повече когато имат възможност да прескачат класове (покривайки необходимите предмети) и да завършват средно училище на 13-14 години. В допълнение много деца имат възможност практически да се занимават с това което им е интересно, друг е въпроса че много малко го правят, но както казах на 320 милиона ще се намерят няколко хиляди чудаци, на които им се два възможност да се развиват.

В целите Щати има традиция относно такова нещо като "научен панаир" за средните училища. Така ВСЯКА година, ВСЯКО училище има една седмица в която предоставя голяма училищна зала ( обикновено физкултурния салон ) на разположение на научни ентусиасти които излагат на всевиждане проектите върху които работят ( предполагам че това момче е спечелило един такъв училищен научен панаир ). Всеки може да работи въвху каквото му душа иска (научно свързано разбира се), и от училището имат комисия която ги оценява. Така че при такива панаири и при такава конкуренция винаги ще има нещо което ще изкласи като това което вие наричате "чудо".

--- Цитат на: Номак в Октомври 11, 2020, 12:13:41 pm ---Какъв е принципа на фюжена,как работи?
Обяснете с две изречения,моля!

--- Край на цитат ---
Номак, най-малкото прочетете първия коментар на темата която съм отворил за фюзора, има достатъчно линкове там за да можете сам да осмислите принципа на действие.

Номак:
Що така в тоз форум все ме препращат да чета линкове?
Не може ли някой чичо да каже,например-като вакумираш буркана ,високото напрежение прави плазма и т.н.и става се...
Защо трябва да се усетя ,да чета ...вие като съгражданин не може ли да поднесете информацията в разбираем вид на НЕфизик какъвто съм аС?
Нима дамите разбират от физика ?и те също искат неограничен достъп на свободна енергия...
Хайде моля ви се,напънете се малко!
Та..какво се случва в буркана под вакуум,как е разположена нераждаемата стомана вътре,какво е горивото,каква е ефиктивността на реакцията,как протича самата реакция и т.н.

Радико:
Ми Векторе то не е само в този форум. Когато някой те препраща така в трета глуха обикновенно по точно в 99% от случаите е, че питаш за нещо което го вкарва в капан, изказал се е човека като експерт за нещо което не му е ясно и въпроса ти го разобличава. Иначе да ти кажа каква точно е тази реакция... Нема как да стане, че и аз хал хабер си нямам за какво иде реч.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия