Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Що е то ДС и има ли почва у нас...
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Септември 22, 2020, 07:56:52 pm ---Тази друга история за Булгаррено във някое клипче на руски език ли я чу?
--- Край на цитат ---
Не, още през социализЪма се знаеше защо.
--- Цитат на: Радико в Септември 22, 2020, 07:56:52 pm ---А и да те подсетя не ми отговори на въпроса защо посочи 1939та година а не 1945та. Нещо не ти изнася ли.
--- Край на цитат ---
Често чета по диагонал неща, които смятам за пълнеж. Вероятно и така съм те бройнал.
Ако благоволиш да си повториш въпроса, да ти отговоря, не ме е страха от въпроси...
Радико:
Ето Витане, чети внимателно какво питам. Не диагонално
--- Цитат на: Радико в Септември 20, 2020, 03:27:00 pm ---Не ми е интересна темата, но се дразня когато чета такива фрапиращи "неточности"
Първо защо посочваш като разделна годината 1939 а пишеш пътища преди и след девети? Какво особено се е случило септември 1939та.
Да не би да слагаш в един кюп построеното при Хитлер и при Сталин????
После
От къде ги измисли тия 60% магистрали.
Ако визираш времето преди 10ти ноември и от десети ДО СТЪПВАНЕТО ВЪВ ВЛАСТТА НА БОЙКО може и да си прав. Иначе преди десети ноември имаше магистрала до Пловдив 115 килиметра със десетина километра недовършено по средата "Троянови Врата" и магистрала от София до Ябланица пак недовършена от Правец до рсзклона за Роман. 80 километра. И имаше едно малко парче направено от Варна до малко след Девня. Май беше триисетина километра. Това като на 60% процента ли ти изглежда. Според мен без изобщо да го пресмятам ми иде като на около 25% при това със дупки по средата. Във същност е неправилно да ползвам израза одването на Бойко на власт правилното е:
Преди и след началото на европейското финансиране.
А да преди 1939та не е имало асфалт защото масово се е ползвал за пътища паваж. Дори гордостта на София "жълтите павета" са от преди 39та година. А се ми кажи ти че си по наясно с тези неща: к
Какво е построено между 39та и 45та
И случайно дали знаеш кога и от кого е построен пътя между Пирот и Ниш през дефилето на река Нишава? Със над 40 тунела.
--- Край на цитат ---
VITAN:
Малко повече интелект и щеше да разбереш, че това не е мой авторски текст,
аз само цитирам...
Елементарно е да не дължа обяснение от рода,
що така ми е щукнало, що така ми е скимнало.
И никой не е казъл, че от 39-та до 45-та не се е строило нищо.
Хитлер е правил магистрали с основа 1/2 метър бетон, браво на него, така се прави 8)
Посто практиката е, Втората Световна да се брои от 39-та,
макар реално да започва с инвазията на Япония доста по-рано.
Радико:
Наясно съм, че това не е твой авторски текст. Обаче факта, че го цитираш без да се разграничиш от него,без никакви лични коментари означава че вярваш в истинността му.
Та кво стана разграничаваш ли се от твърдението, че
--- Цитат --- 60% от магистралите са построени по времето на социализма.
--- Край на цитат ---
VITAN:
Тази тема е за ДС...
Отваряш тема: Имало едно зло комунистическо време...
и там ще ти отговоря.
Между другото никога не можеш да победиш глупак в спор.
Помниш ли защо?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия