Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Що е то ДС и има ли почва у нас...
VITAN:
Оставям на твоето провидение да ти въздаде за лъжите.
Кълненето има съвсем друга "технология" и звучи по съвсем друг начин. Поне "християнското" такова.
Радико:
Plcsoft
Онзи човек дето разказваше за него по горе дет сте обядвали.
Абе ти замислял ли си се да не би пък да е бил Витан това.
ndm:
--- Цитат на: Радико в Септември 21, 2020, 09:22:38 pm ---Абе ти замислял ли си се да не би пък да е бил Витан това.
--- Край на цитат ---
Не, не може да е Витан, той сега е в хрИстьовата възраст.
mindos:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 21, 2020, 02:00:31 pm ---juliang, това което казваш е вярно, но не съвсем.....
И за да не бъда голословен, имам познат германец, женен за моя позната.
Жив за оплакване е германеца - нито жилище, нито кола, само едни гащи на гъза си :D. И като разговарях с него за жилище, много подробно ми обясни как стоят там нещата....
Та имам и познати в други западни страни, приятели западняци, кореняк западняци. Водили сме разговори кое как, защо на длъж и на шир, защото съм живял заедно с тях.....
--- Край на цитат ---
И на какъв език разговаряхте? Те ли знаеха твоя език или ти техния?
Защото е публична тайна, че не владееш езиците без гугъл преводачката. ;D
plcsoft:
--- Цитат на: Радико в Септември 21, 2020, 09:22:38 pm ---Plcsoft
Онзи човек дето разказваше за него по горе дет сте обядвали.
Абе ти замислял ли си се да не би пък да е бил Витан това.
--- Край на цитат ---
Не знам, Радико! Не го питах как се казва! Да ти кажа честно не ща и да го знам. По-принцип стоя далеч от такива хора защото са добре дресирани манипулатори и изпитват истинска наслада от това да подчинят или унизяват някого само тогава се чустват величави! Отвратителни са, в тях няма никаква уравновесеност, никаква човещинка. >:( Толкова отвратително се държеше че след това собственичката три дена ни се извиняваше жената когато ни сервираше обяда. Явно доста навътре го е приела и сигурно силно го изживява!? :-[ Пък и се претеснява за клиентелата си! Което е нормално.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия