Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Що е то ДС и има ли почва у нас...
tobo1:
Анджък, добавям и дезинформация - основен метод за тях.
дезинформация = евфемизъм за ЛЪЖА.
EDM electronics:
Важното е, че всичките ви минали, настоящи и бъдещи проблеми, и несгоди се дължат на ДС и кАмунистите. :D
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 21, 2020, 10:43:16 am ---Важното е, че всичките ви минали, настоящи и бъдещи проблеми, и несгоди се дължат на ДС и кАмунистите. :D
--- Край на цитат ---
Ами при някой имали нещастието да поживеят доста години под Диктатурата на Пролетариата си е точно така.
EDM electronics:
--- Цитат на: krasias в Септември 21, 2020, 11:08:09 am --- Ами при някой имали нещастието да поживеят доста години под Диктатурата на Пролетариата си е точно така.
--- Край на цитат ---
Дълбока травма ще да им е оставил тоя режим, щом вече повече от 30 г. все за него говорят и не виждат истинския проблем.
Сещам се колегата plsoft как и той пострадал много, не му разрешили да отиде на екскурзия ;D, когато бил ученик на 16 г., така се травматизирал завалийката, наема се като трудовашка количка на баир, всичките му проблеми от там тръгват, вкл. и сегашните - не е доволен от работодателя си. :D
Аз не съм живял тогава, защото прав съм вървял под масата, сега на христова възраст, но съм чувал, че хората много добре си живеели, спокойно, имало работа за всички, не като сега за половината работоспособно население държавата не може да осигури работа и се налага да търсят такава в чужбина.
30 г. чакат хората да се построи завод за коли, електроника и т.н. уж запада щеше да ни напълни до козирката със заводи, да сме като тях, а то стана точно обратното. Но за това са виновни ДС и кАмунистите и аз не виждам кой друг, няма да е от колонизацията на страната, не... :D
krasias:
--- Цитат на: EDM electronics в Септември 21, 2020, 11:16:57 am ---
Аз не съм живял тогава, защото прав съм вървял под масата, сега на христова възраст, но съм чувал, че хората много добре си живеели, спокойно, имало работа за всички, не като сега за половината работоспособно население държавата не може да осигури работа и се налага да търсят такава в чужбина.
--- Край на цитат ---
Е аз съм живял та знам и няма нужда да питам, да изглеждаше спокойно но хората не знаеха как живеят тия другите отвъд бодливата тел, отвъд комунистическия Лагер. Нищо не знаеха а комунистите яко лъжеха за лошия живот на капиталистите, та заради тази пропаганда и недопускането на хора от лагера да видят истинския капитализъм по това време тука хората си мислеха че живеят добре. Ама едно е да мислиш че живееш добре, друго е да е истина. Да в последните години на комунизма имаше известно подобрение, на фона на страшната мизерия от първите години на комунизма на хората им се виждаше даже много добре. Та затова си чул така.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия