Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Що е то ДС и има ли почва у нас...

<< < (28/41) > >>

GMG:

--- Цитат на: plcsoft в Октомври 06, 2020, 12:31:41 pm ---А да, сега загрях! Грешката е моя - Кю 5! :) :)

--- Край на цитат ---
   Някои от петиците ги изтеглиха от пазара,
твоя председател още ли е жив?  ;D

plcsoft:
 ;D Не знам, не съм му ходил на гости!!!  :D

ndm:
Да са върнем на въпроса за кво е измислен комунизъма.

--- Цитат на: GreenHulk в Октомври 06, 2020, 01:26:46 am ---Да покаже снимка на другарката да видим дали е буржуазна арийка или пролетарска славянка!

--- Край на цитат ---
И като я видим да сплакнем окото, и да загладим линията на живота. ;)

технократ:
Комунизъм Като идеология, Не е измислен с някаква цел, а изхожда от доктрината на Марксизма и философската школа на диалектическият материализъм. Комунизма има различни нюанси, например, привържениците на безвластническият комунизъм се противопоставят на идеята за диктатура на пролетариата и за авангардната роля на комунистическата партия и поддържа незабавното изоставяне на капитализма и преминаване към истинско комунистическо общество.

технократ:
Основен проблем на комунистическата идеология, е, как да бъде премахнато класовото разделение Аз обаче не виждам как хората могат да бъдат приравнени, когато всичко във света е различно. Обществото на човеците може ли да се приравни. Може би през 300 000 година, когато киборгите напълно заменят човешката дейност, а човеците еволюират до по висши същества.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия