Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Състав на земното ядро
VITAN:
Bat_Vanko
Сериозен Експериментатор
Колко бе, сериозният експериментатор книги си прочел на тема космология?
Нямам време да си опреснявам знанията, но всеки самонадеян полуграмотен бих изправил пред огледалото - да си види багажа... Въпрос на свободно време и да ми дойде музата.
За сега я нямам. Бих я получил в зависимост от отговора на този въпрос:
- Наясно ли си, че ако цялата видима и невидима Вселена се остави сама на себе си,
т.е. на законите на хаоса,
биха настъпили такива галактически сблъсъци и катаклизми,
които отдавна биха затрили всичко живо на Земята.
(Това с хармоничните закони на Космоса не е тайна за начетените астрономи/астрофизици.)
Bat_Vanko:
Витане, Витане, посочих ти съседната тема защото в празнодумието ти е силата. Но ти тази си на път да я тераформираш в празни драсканици. Както е казано - следвай миризмата и ще намериш тоалетната.
montanar:
Чак днес ми по остана времеце и търпение да ти обърна внимание на глупостите де пишеш и доказваш....
Бат Ванко - доказа си дилетантството по темата и нищо повече....... Седни се назоби с още данни и без да мислиш продължавай да ни забавляваш с глупостите си ......
И за да не съм голословен ще обясня де бъркаш в бакалкските си сметки.
И така ......
Сметката ти би имала някаква степен на валидност ако важеше за моментно стартиране на процеса и липсата на на енергиино захранване.
Ще ти обясня и двете неща ;)
Първо процеса за който говориш демек приливите и отливите всъщност има същността и свойствата на любимите ти вълни.
Или казано по-просто изобщо не се разходва толкова голямо количество енергия колкото си въобразяваш а е един вид стояща вълна върху материята съставяща земята - и ако погледнем така нещата излизат други сметчиците така че си прибери калемчето и амбалажната хартия и си трай ;)
И второ относно тъпотията ти за нарушаване на ЗЗЕ всъщност няма никакво нарушававане а има ежедневно захранване на процеса че даже и леко ускорение, и ми се щаеше да те оставя да се окъшмериш още ма тия мракобесия тее да се лекуват своевременно .....
Източника на енергия за захранване на процеса е както винаги и единствения наличен на земята и той е любимото ни Слънчице, от него се добавя температурна флуктуация която се комбинира с гравитационното смущение на луната.
Така че кур тате баница и ЗЗЕ си е валидно ;)
Жалко че нямаше колега де да ти обясни нещата та се наложи аз да го правя а знам колко ме обичаш и не ми се щаеше да влизам в поредната конфронтация с тебе нооооо ко да се прави - трее някой да "кърти чисти и извозва" глупостите де се плодят тука....
Bat_Vanko:
Айде стига глупости montanar-e, не могъл да намери време... Що не си кажеш че не можа да намериш клип от който да препишеш. За никого не е новост че ти освен копи/пейс от някъде, на собствено мнение не си способен. И за това е цялата тази демагогия и празнодумие. Било стояща вълна - да вълна е, но ти къде си видял вълна която да не използва енергия за създаването и подържането си. Още повече механична в среда с голямо триене между частиците. Не се било разходвало толкова енергия - а можеш ли да разпишеш колко според тебе се разходва, да видим как си със сметките. Не бързай, знам че подобни клипове трудно се намират.
Радико:
Абе Монтанаре ама ти си бил и много дебелоок бе. Наглостта ти край няма ти не разбра ли, че вече на всички е ясна подмолно диверсионната функция която изпълняваш.
ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО Никой вече не ти се връзва. На теб гледат като на нахална конска муха която само дразни. Считай мисията си в този форум за неуспешно приключила. И това е напълно закономерно, този форум е различен от фейсбука.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия