Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Infinity Sav 5 и 10 кв

(1/5) > >>

gotiniq7:
https://infinitysav.com/magneticgenerator/

montanar:
И нека цирка започне.......  ;D

https://youtu.be/NuAI3Espkfw
Има една ключова думичка "предзаказ" ;)



И имам само един елементарен тъп въпрос - как 10КВ ш минат през това ремъче при тия мижави обороти де се врътка (който има понятие какво са 10КВ мощност) ..... който има поне малко понятие от физика ш се досети за ко иде реч......

https://youtu.be/EmdKVecQhXs

И някой други моменти - аджиба не се усеща никаква промяна в системата при включване на товара, аджиба ако се позагледате ще забележите че докато се "активира" генерандзера долната част на ремъка вибрира което е нормално щото там няма товар - интересното става като се включи генераторния режим ами интересното е че нищо не става - ремъчето все така си вибрира .... :)
Колко трябва да е малоумен някой да се върже на тая глупост аз не знам ......

А ако почна да редя другите неща де не се връзват ш стане другиден ......

krasias:

--- Цитат на: montanar в Юли 30, 2020, 10:21:44 am ---И имам само един елементарен тъп въпрос - как 10КВ ш минат през това ремъче при тия мижави обороти де се врътка (който има понятие какво са 10КВ мощност) ..... който има поне малко понятие от физика ш се досети за ко иде реч.

--- Край на цитат ---
Монти, едно нещо си наистина прав тука, че въпроса наистина е много тъп. Не е лошо обаче преди да си даваш компетентното мнение поне малко да попрочетеш какво пише, то не е лошо и да мислиш ма това е вече доста трудно за тебе. Сега аз не твърдя че това нещо работи ама я да те питам какви 10kW търсиш в ремъка а, ти явно пак не си в час. Че нали ако подадеш 10kW от двигателя на генератора и отново получиш 10kW какво СЕ ще да е това. Тука въртенето явно не е основния източник на енергията, ма кой да се сети че се намира във форум за свободна енергия.

montanar:
Ами още по-зле става - излиза че всичкото се случва в бурето до мотора - но това не променя същността на нещата - тоест ремъкът си се държи неадекватно и в тая ситуация  :P

Радико:
Монтанар този клип сме го гледали и сме го обсъждали на дълго и на широко. Още майстора беше модератор. Даже ми се разсърди точно защото забелязах същия факт които и ти забелязваш. Тогаеа се забеляза и друго. Разнасяха устройството натам насам но винаги единия крак оставаше във една точка. Не догледах клипа до край и не знам дали са го изрязали, но всичко стои тук във форума. За мен темата е за триене. Или поне коментарите да се преместят във старата тема.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия