Алтернативни енергоизточници > Неутрализиране реакцията на Ленц

https://youtu.be/Yrdxcrv7P2o?t=703

<< < (3/3)

ndm:
Ребята and бойs, нидейти така, идно време кви лекции имаше в Джон Хопкинс, тва Иелс, кЕлифорния, тва Масачузетс, Алкатрас…..да не ги изброявам поименно. И ората си СЕ отчитаха подобаващо. А ся у тва мъзе как един не СЕ намери да даде една лефта и да ни открият тЕс(Л)СЕту. Докато СЕ стискаме така ще е.

Радико:

--- Цитат на: ndm в Юли 27, 2020, 04:32:57 pm ---Ребята and бойs, нидейти така, идно време кви лекции имаше в Джон Хопкинс, тва Иелс, кЕлифорния, тва Масачузетс, Алкатрас…..да не ги изброявам поименно. И ората си СЕ отчитаха подобаващо. А ся у тва мъзе как един не СЕ намери да даде една лефта и да ни открият тЕс(Л)СЕту. Докато СЕ стискаме така ще е.

--- Край на цитат ---
Ми то СЕ то е дадено вече няколко пъти.  Ма то туй СЕ а не уй да го набие човек на някого трябва и поне малко акъл та да се хване някъде калема. Хората са казали: кой няма акъл има здрави крака.
Щот разбираш ли заздравяват от мъкнене.

бай Теню:

--- Цитат на: Радико в Юли 27, 2020, 02:35:57 pm ---Прав си Пипилика.
Има сто начина да забогатееш. Единият от тях е да напишеш книга:
Сто начина за забогатяване. Същата работа и тука.

--- Край на цитат ---
Радко как да я напиша тази книга и да я продавам за 20-30лв и да опиша вътре от-до вси4ките 5-6 на4ина за правене на безплатен ТОК Ами не става така

montanar:
Имаме си истински курифей по темата - докато му гиброих начините бяха 14 после спрях да ги броя ....
Ако желае да сподели в сегашното си превъплащение - или поне да ги изброи по точки  ::)

Радико:

--- Цитат на: бай Теню в Юли 27, 2020, 06:44:28 pm --- Радко как да я напиша тази книга и да я продавам за 20-30лв и да опиша вътре от-до вси4ките 5-6 на4ина за правене на безплатен ТОК Ами не става така

--- Край на цитат ---
Какво да ти кажа, тия книги ги пишат такива кадето не са в състояние да ги реализират тия начини, нали ако бяха в състояние нямаше да си губят времето в писане на книги и правене на великолепно изпипани клипчета. Демек мошеници. Нито ти нито аз сме такива та ни аз мога да ти кажа ни ти можеш да изпълниш такъв съвет.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия