Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Alfred Hubbard

<< < (3/3)

технократ:
Bat_Vanko какво си показал бе нехранимайко само общи приказки, надприказване като малко дете и оплюване. Това ли си показал като експеримент ;D

Bat_Vanko:
технократе, те това е точно по темата за асиметрията: https://mazeto.net/index.php/topic,9955.0.html Но не очаквам човек който не може да различи поялник от електрожен и зъбно колело от лагер да го разбере. Чети си там уикипедията и прави гримаси пред огледалото - единствено то няма да забележи колко си прост.

технократ:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Юли 17, 2020, 08:24:37 pm ---технократе, те това е точно по темата за асиметрията: https://mazeto.net/index.php/topic,9955.0.html Но не очаквам човек който не може да различи поялник от електрожен и зъбно колело от лагер да го разбере. Чети си там уикипедията и прави гримаси пред огледалото - единствено то няма да забележи колко си прост.

--- Край на цитат ---

То се вижда твоето разбиране. Разбиране по щракане на клавиатури ;D

Bat_Vanko:

--- Цитат на: технократ в Юли 18, 2020, 06:29:05 pm ---То се вижда твоето разбиране. Разбиране по щракане на клавиатури ;D

--- Край на цитат ---
Браво технократ, виждам че не само си прочел темата но си я и разбрал. Точно както пише под твоят аватар:
--- Цитат ---Не е важно знанието а разбирането
--- Край на цитат ---
Няма да те питам за подробности за да не се излагаш пред колегите.

технократ:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Юли 18, 2020, 08:21:46 pm ---Браво технократ, виждам че не само си прочел темата но си я и разбрал. Точно както пише под твоят аватар:  Няма да те питам за подробности за да не се излагаш пред колегите.

--- Край на цитат ---

бай си бабче кой те чува.  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия