Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (176/196) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 01, 2024, 07:00:25 pm ---Ади да си намериш правилната тема, в която да си лееш помията, а тази да я оставим за Илън Мъск и творенията му, става ли?
--- Край на цитат ---
Да сключа сделка с посолствоТО ?!
Стииига бе!

М'а споко Мъск е пич!
1. Що правоверни англо-саксонски светила го нарекли агент на Кремъл (без майтап!).
2. И за това:

Тайна затонувшей яхты: охота ЦРУ за IT-магнатами

https://rutube.ru/video/01ca90e5935c9935ebb396b9177e9989/

П.п. В самото начало на 20 век, можело да откажат държавна/общинска служба някому, с аргументацията, че е: пич.
Какво ли са имали предвид?!

dymelsoft:
Мушмурока съм аз. Нещо да добавите или ще продължавате да си ги мерите.

juliang:

--- Цитат на: dymelsoft в Януари 03, 2025, 07:44:45 pm ---Мушмурока съм аз. Нещо да добавите или ще продължавате да си ги мерите.

--- Край на цитат ---
Да, аз имам какво да добавя. Бих искал първоначалния изтрит пост:
https://mazeto.net/index.php/topic,10450.msg141388.html#msg141388
да бъде върнат в темата, или да ми бъде обяснено културно с какво той наруши правилата.

Михаил Кузмов:
Първо искам да поясня, че старото ми име беше MUHSMUROK555, а сега се преименувах на  EDM electronics, да придобия и аз малко човешки вид :D Ако този копи пейст не е вярен, напускам форума завинаги!

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 03, 2025, 08:20:41 pm ---Първо искам да поясня, че старото ми име беше MUHSMUROK555, а сега се преименувах на  EDM electronics, да придобия и аз малко човешки вид :D Ако този копи пейст не е вярен, напускам форума завинаги!

--- Край на цитат ---

Мими... ти ли си бил ЕДМ бря :) Ни можах та позная... ако ЕДМ не се обади всичко е ОК, а ако пише очаквам от теб да напуснеш кораба мушморок... исках да кажа форума де :) Иначе означава, че говориш празнословици, като твоя приятел Жужи, или Пепи (тва иде от педерунгел, ако не знаеш).

Много ша са зарадвам, ако наистина си мъж и държиш на думата си, а не като оня педерунгел :) Ай со здраве и се метай у водата :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия