Форум > Филми, видео лекции
"Творенията" на Илон Мъск
h2motor:
EDM electronics, това е с провокативна цел, дай да се избием пак защото някой има пари да ги харчи да ни показва такива глупости. Просто игнорираш и знаеш че това нещо не идва отгоре, създадено е от хора които служат на дявола. Искат да владеят по психичен начин другите хора и това се прави - за богатство, за пари. Нищо друго няма в тези неявления.
h2motor:
EDM electronics, след като нямаме работеща демокрация значи имаме дистатура и сме там където сме. Виж диктатурите как правят войни, народа не иска, но режима на диктатора казва - насила ще ви пратим. Точно диктатура не ни трябва, трябва ни да се цивилизоваме и референдуми но и грамотно население което не може да излъжеш че възглеродния диоксид се издига нагоре във въздуха. Виж какви яки лъжи се случват и народа вярва. Стига вече неграмотност, тя трябва да се ликвидира.
EDM electronics:
h2motor,
за мен няма никакво съмнение че в Колония България е установена от 1989 г. колониална диктатура. Това ще рече, че диктатора е чужденец. Това е нещо, като дъщерна фирма на митрополията. Все едно клона на Банка Уникредит се управлява от ЦУ в Италия и оттам се определя политиката на банката, лихвения процент и т.н. Както всички знаем една и съща банка в различните държави има различен лихвен процент и различна политика на кредитирането.
Аз като съм казал, че ни трябва диктатура, съм имал предвид - национална такава. Не съм имал предвид ние колониалните граждани, да променим политическата система в митрополията САЩ, че чак тогава да дойде и у нас "демокрацията". Той дори един американски президент беше казал, че ако от демокрацията зависеше нещо в управлението и властта в САЩ, то тя щеше да бъде отменена.
То няма и спор с опозицията във форума по този въпрос. Горелката го принудих да си признае, че има диктатура и той призна, само Кузвмов, понеже е страхливец и мълчи кът бит гъС, той отвлича въпроса, като се прави на олигарх - а го помня как ходеше по цървули в центъра на Пловдив. :)
Та то никога не е имало нещо друго и на запад, и на изток, различно от диктатура. Разликата между видовете диктатури се състои в това, че едната е ЕТ - еднолична, другата е ФЛ - колективна, също като при търговските дружества. Другата разлика е, че едната е национална - за която аз пледирам, другата е колониална, т.е. чуждестранна и именно тя съблюдава не националния, а чуждия интерес. Предполагам си чувал често са прословутия американски интерес, който фигурира при всяко договаряне, без да се отчита интереса на другия преговарящ. Никой не те пита дали въобще имаш интерес - то е просто заповед по демократично му.
Що пък диктаторите да правели войни?
В Либия диктатора Кадафи ли направи войната?
Та той превърна египтяните от пещерни хора в чорбаджии - целия запад ходеше да им слугува, докато те си лежаха под палмите, като маймуни.
Нима диктатора Башар ал-Асад нападна САЩ и им завзе шистовия петрол, взе да им го краде и да го изнася в Сирия?
Не беше ли обратното, не нападнаха ли тия дето се пишат за демократи Сирия с нейния диктатор така, че окупираха 10% от територията й и си точат петрол, не се притесняват от забележки? :)
Та много важно е какъв тип диктатура съм искал. Дано е станало ясно. ;) :)
VITAN:
Понеже тук имаме корифеи по всичко, хай да видим, може ли да прочетат в долното видео, какво пише между редовете?
Ако може да прочетат, то ще е ясно защо това видео е тук, а не в друга тема:
https://www.youtube.com/v/gehr3iV-320
Китай не смог, Россия - смогла. Что строят в Бурятии
И понеже сме на тема космос:
https://www.youtube.com/v/7CyErtm2rJk
США опозорились на весь мир! Гегемон уходит!
И пак понеже не очаквам адекватен отговор, да аргументирам дейността на кибиците :D 8) :
"...В экспериментах ученые изучили биологический процесс, лежащий в основе социального употребления алкоголя, включая роль дофамина и то, как он вызывает положительные эмоции. Для анализа они использовали опьяненных плодовых мушек. Это может показаться странным выбором, но на самом деле у них примерно 75% тех же генов, которые вызывают человеческие заболевания.
Мухи подвергались воздействию паров этанола либо в одиночку, либо в группе. Для определения степени реакции, вызванной этанолом, ученые измеряли их среднюю скорость. Анализ показал, что мухи, «пившие в одиночку», показали небольшое увеличение движения, а «праздновавшие в группе», начинали двигаться быстрее и больше.
После этого ученые проверили уровень дофамина у опьяненных мух и сравнили их с контрольной группой. Вне зависимости от уровня дофамина мухи-одиночки оставались довольно пассивными. Напротив, при групповом употреблении алкоголя повышение уровня дофамина приводило к гиперактивности. Это значит, что дофамин и социальная обстановка совместно влияют на эффекты...."
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 12, 2024, 08:58:12 am ---... США опозорились на весь мир! Гегемон уходит!...
--- Край на цитат ---
Кефи ме когато пропагандата не схваща какво приказва. В конкретния случай сами потъврждават, че десетилетия САЩ са били хегемон в тази област, и ватнишката космическа програма само е подсмърчала на опашката... :)
--- Цитат на: VITAN в Август 12, 2024, 08:58:12 am ---"...В экспериментах ученые изучили биологический процесс, лежащий в основе социального употребления алкоголя...."
--- Край на цитат ---
Ура, учЕните след много изследвания откриха че да поркаш в компания е по-сладко отколкото самичък. Да ме бяха питали мен - щях да им го кажа веднага :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия