Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (135/196) > >>

EDM electronics:
Колеги, какво общо имат вашите глупави разсъждения с темата?

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 12, 2022, 04:41:44 pm ---Колеги, какво общо имат вашите глупави разсъждения с темата?

--- Край на цитат ---
А ти що не си вършиш задълженията като модератор? :)

Говори с Димела и пуснете една-две теми за отпущане на душата, щото сме се събрали само пос*рковци и ще оакаме всяка отворена тема...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Септември 12, 2022, 08:35:44 pm ---...щото сме се събрали само пос*рковци и ще оакаме всяка отворена тема...
--- Край на цитат ---
1. Сте се събрали.
2. И искате пенсионерска седянка,
3. а не е ли по-добре да ви се разпише многомесечен гарнизон с преспиване на 3-ма "пос*рковци".
4. Ако някой иска да го баннат доброволно, бан и толкоззз...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 12, 2022, 08:35:44 pm ---А ти що не си вършиш задълженията като модератор? :)

--- Край на цитат ---
Благодаря за идеята, но мисля да съм още по-модерен и демократичен, да издигна в култ западните ценности при модерирането.  ;)
Шъ зема да направя, като големите социални мрежи от САЩ и ю-туп, да трия, да банвам, да забранявам - всичко това в името на демокрацията, не както сега я карам по комунистически, всеки си прави каквото си иска и както си иска.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 12, 2022, 09:34:26 pm ---Шъ зема да направя, като големите социални мрежи от САЩ и ю-туп, да трия, да банвам, да забранявам...

--- Край на цитат ---
Ми аде де... найш как ми бърка в душата че темата за Мъск я осраха? Щях да пусна линк към живо предаване за тестването на двигателите на бустера, ма кат видях к'ва е кочина... отказах се.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия