Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (131/196) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Септември 05, 2022, 12:16:38 pm ---А на тях двамцата им е противопоказна, щото рЕзко ще им образува киселини в стомаха - украинска е... :)
--- Край на цитат ---
Колко украинска? Западна или Източна?
Източната е ясна, западната и тя се прояснява:

"Поляците започват да си връщат Лвов.
Граждани на Полша заведоха над 1500 дела в украинските съдилища за връщане на имущество, изгубено по време на Втората световна война в Западна Украйна."

Така, че скоро на пазара може да я няма изобщо...

П.п. Не превръщайте форума в седянка на подпийнали пенсионери.
П.п.2: За протокола:
Предпочитам това, но с мярка, че е високооктаново гориво за самолета...
Търси се по мрежата най-прясната реколта, сиреч максимален антиоксидант. Концентратите не са ми слабост.
PINOT NOIR

EDM electronics:
Той Михаил Кузмов откакто нарече няколко човека от форума "форумни орки", повлиян от колониалната пропаганда, осъзна каква дързост и мерзост е сторил, защото го е мислил, и сега са прави на хрисим, все едно някой друг го е казал - "Ни лук ял, ни лук мирисал".  :)

Тия форумни орки имотите му ли национализираха, в джоба му ли бръкнаха, работата ли му спънаха, лозето му ли обраха не знам, но само защото публично, конституционно  ;) и демократично изказват мнението си за колониалното подтисничество на българския народ, той не се поколеба да ги заклейми и приравни, като американци-убийци хвърлящи бомби над София, Югославия и убили над 700 000 мирни жители в Ирак по време още на първите дни от бомбардировките.

Това е имал предвид той - форумните орки са същите, като американските орки.  :D

Михаил Кузмов:
Я цитирай кои човеци съм нарекъл форуми орки, пък тогава да говорим! Ако пък ти си се при припознал като такъв, си е твоя работа!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 06, 2022, 09:57:18 pm ---Я цитирай кои човеци съм нарекъл форуми орки, пък тогава да говорим! Ако пък ти си се при припознал като такъв, си е твоя работа!

--- Край на цитат ---
Не стига че сипеш обиди, но си и лукав.
Не съм казал кой конкретно си нарекъл, но нарече, каза: форумните орки.
Ти си тоя, който трябва да уточни, кои са тия форумни орки?

Къде вида в поста ми, че съм се припознал?
Не съм се припознал, а явно ти ме припознаваш, като се опитваш да изкараш, че аз се припознавам. Много лукаво, много.
А че си и интригант е отделно.
Не ти прилича на годините аз да ти правя забележка.
Не веднъж се обаждаш, като черна станция само и само да налееш масло в огъня, да направиш интрига.
Или имай смелост да застанеш зад някаква позиция срещу някого, или не се обаждай, като шушумига - ни лук ял, ни лук мирисал.

Михаил Кузмов:
Като модератор, да сменим темата, ако е нужно открий друга с подходящо заглавие! Такава че всеки да изясни позицията, и отношението си към събития и хора, независимо световни или в частност форумни.
Да припомня, съвсем скоро dymelsoft заключи тема и може би изтри! Ако ще съществуват такива теми, нека там да се обясняваме!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия