Форум > Филми, видео лекции
"Творенията" на Илон Мъск
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Март 13, 2021, 07:12:53 am ---Пусни едно видео, да видим къде Пасков го е казал!
--- Край на цитат ---
Да си надянал тролският шлем с надпис на капаците - на едното око Пасков, на другото Саня?
Тъдява си го менкате няколко човека.
https://www.investor.bg/novini/444/a/nerealiziranata-pechalba-na-tesla-ot-investiciiata-v-bitkoini-e-okolo-1-mlrd-dolara-322516/
Нереализираната печалба на Tesla от инвестицията в биткойни е около 1 млрд. долара
Компанията е напът да изкара повече, отколкото е спечелила от продажбата на своите електромобили през цялата 2020 г., изчислява анализатор.
Tesla е записала нереализирана печалба (т. нар. печалба „на хартия“ – бел. ред.) от приблизително 1 млрд. долара от инвестицията си в биткойни. Това изчислява анализаторът на Wedbush Securities Даниел Айвс, цитиран от CNBC.
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Март 12, 2021, 11:32:42 pm ---Малко тема за размисъл, т.е. ъгълче, от което ти никога няма да погледнеш:
- В САЩ нямат механизъм за вливане на пари в реалната икономика.
ФЕДералният резерв печата едни долари, които държавата ги взема на заем през облигации.
Тия пари главно и основно се връщат на фондовата борса.
- Най-модни, cool, уеаааа, са акциите на Apple и Tesla - няма да изпадам в подробности защо.
Нелогично е, но пак причината е PR, cool, уеаааа...
- Та бай Илон Мъсковси се нажеби с едни пари, с кои може да купи една камара африкански държави, а Байдън тъдява подписа да се нарисуват още 1 900 000 000 000 $ за щети от коронобесието.
- Бай Илон, вместо да си оправи колите (които по статистика се чупят много) и да си оправи гърмежите по ракетите, започна с тия пари от тип: кьор софра да .... спекулира с биткойни.
- „Биткойнът използва повече електричество на трансакция, отколкото който и да е друг метод” - рекъл Бил Гейтс.
Скорошно проучване на Университета в Кеймбридж установява, че биткойнът изисква повече електричество от Аржентина. Очаква се въглеродният отпечатък на криптовалутата да нараства заедно с популярността ѝ.
Та това е едно косо ъгълче за гледане - за периферно зрение. Нарочно не те карам да гледаш направо, там диоптър си требе 8)
--- Край на цитат ---
Значи викаш диоптър си требе. Ми сложи си или си го увеличи, че да видиш какво съм написал аз преди месец:
https://mazeto.net/index.php/topic,11393.msg121009.html#msg121009
Та са ми пробутваш моите неща като твой. Или може би и ти имаш като мен способността да анализираш нещата ма ти трябва месец повече време. Е по добре по бавно от колкото никак.
Михаил Кузмов:
Докато мисля, започвам да мисля, че Vitan не си пие лекарствата преди да започне да пише! То да плещиш глупости за повече от две жени, нещо не ми се види у ред!!
ndm:
Изтърват ги от време навреме и го пишат гарнизонен отпуск, та затова така СЕ получава.
Ksurnev:
Бате Мишо, това ли е?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия