Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (130/196) > >>

Михаил Кузмов:
отговор #641

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 04, 2022, 11:52:30 pm ---отговор #641

--- Край на цитат ---

Аха... редактирано е след като съм го цитирал :) Умно, сега вече изглеждам още по-прозд, важното е че стигнахме до истината на мой гръб. Наистина както каза Администратора превърнах форума в чат, и сега след като достигнахме до истината може в интерес на хигиената във форума да се изтрият последните коментари. Казах че минавам в режим бан, когато чета глупости, трудно ми е да си замълча и затова се обяснявам излишно. Да заработвам си бан, какво лошо има? :)

tobo1:
ЕДМ, не бях опитвал Узо от Пломари, но след като го спомена си купих - наистина е много хубаво - МНОГО !!!
Има едно отвратително качество обаче - докато се усетиш и половината бутилка  отишла... (ако няма кой да ти пили на главата да спреш да пиеш).
Точно сега е на промоция в Лидъл 0,7л за 16лв. (с 2 чаши), не знам много ли е, малко ли е.

П.С. като прочетеш поста го изтрий, че май не е по темата.

EDM electronics:
tobo1, ами то това е най-елитното узо от ширпотребата, може и да има някакво по-по със златни стружки, но айде няма де се правим толкова на баровци. Идеята е, че е много качествен пречистен алкохол и няма последствия на другия ден. Но да знаеш има много менте и то в хипермаркетите с бандерол, правят го в гараж. Миналата година попаднах на такова и така си стои, чакам да ми дойде някой на гости, като Михаил Кузмов - да му го набутам на него това менте.  :D

Плумарито като му сложиш лед, трябва да стане матово. Стои ли на парцали значи е мастиково менте.

Препоръчвам ти за следващия път, за домашна работа  ;): 1. Чивас регал 15 г., 2. Бушмилс и 3. 100-гайди.

Той Бате Джул не ги знае тия работи с неговия градски начин на живот, той пие от най-евтиното в магазина.  :)
Дай му евтини БМВ-та и евтин алкохол...  ;)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Септември 05, 2022, 11:24:54 am ---
Препоръчвам ти за следващия път, за домашна работа  ;): 1. Чивас регал 15 г., 2. Бушмилс и 3. 100-гайди.

Той Бате Джул не ги знае тия работи с неговия градски начин на живот, той пие от най-евтиното в магазина.  :)
Дай му евтини БМВ-та и евтин алкохол...  ;)

--- Край на цитат ---

Бате ти Джул има повече от един хоремаг на площада, и съответно има доста по-голям избор на качествен алкохол. За всички освен ЕДМ-а и Витко горещо препоръчвам ето тая водка:

в момента я има в Метро, може да се намира и в някои други магазини. Вкуса наистина е забележителен, и няма странични ефекти на сутринта, ако не се прекалява значително. Донесоха ми 2 бутилки преди 2-3 години и оттогава само такава водка си купувам.

А на тях двамцата им е противопоказна, щото рЕзко ще им образува киселини в стомаха - украинска е... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия