Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (129/196) > >>

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 04, 2022, 04:46:39 pm ---Еми имат пари хората! По БВТ са фърст, могат да отделят, лошото е че започнаха и за военни разходи! И не само те!

--- Край на цитат ---

Абе аз съм много прозд (и любознателен) човек и така и не разбрах какво означева БВТ!?! Така че може ли специално превод на Български за мен :) Благодаря предварително!!!

Михаил Кузмов:
БВТ-брутен вътрешен продукт
извинете БВП

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 04, 2022, 11:27:33 pm ---БВТ-брутен вътръшен продукт

--- Край на цитат ---

Квооооо??? Тук вече ми се взриви малкия мозък. Ще ми трябва време да го смеля!!! :o Видях, че янките не могат да стигнат до Луната, надявам се поне до Марс да стигнат през 2025г. (Щото е по-близо от Луната). Вярвам на другаря Мъск, той не може да се изложи като NASA :)

Михаил Кузмов:
Това е един от начините за измерване на националния приход и продукция. Често брутният вътрешен продукт се използва като показател за стандарта на живота на определена нация, но има икономисти, които са против това.      цитат от уикипедия

merlinbg:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 04, 2022, 11:34:43 pm ---Това е един от начините за измерване на националния приход и продукция. Често брутният вътрешен продукт се използва като показател за стандарта на живота на определена нация, но има икономисти, които са против това.      цитат от уикипедия

--- Край на цитат ---

БВТ или БВП? Кое е вярното?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия