Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (123/196) > >>

VITAN:
Хулио, не се прави на интересен.
Мога да измисля парола, която суперкомпютър за "цялото време на Вселената" да не може да разбите.
Ето ти тук калкулатор, може да се пробваш и ти:
https://2ip.ru/passcheck/

Това обаче няма никакво отношение към въпросната проблематика.
Явно дори фантазията не ти стига, за какво иде реч. У лево...

juliang:
Ясна работата... изсулваш се. Типично.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юли 22, 2022, 09:28:45 pm ---Ясна работата... изсулваш се. Типично.
--- Край на цитат ---
Знаеш ли, в живота рядко сядам с някого да пия кафе или нещо по-силно.
Причината е проста: за сложни (умни) неща не сядам да говоря с глупави хора.
EDM те има за умен професионалист. Аз не отричам да си профи. Отричам да си умен.

А, ако изобщо четеш, първо трябваше да се пробва по казуса нашия xaker... не, че изобщо тия подробности от пейзажа те интересуват, но мен да.

juliang:
Нова порция сателити излитат утре следобед.
https://www.youtube.com/v/BuXdtORWrpg

Шести полет само този месец, а има цяла седмица до края му ... :)

Мисля че няма смисъл да ви казвам, че до днешна дата за тази година Спейс Екс е извела в орбита повече товар от всички други космически държава за цялата минала година, взети заедно. За броя стартове също е ясно мисля - вече счупи собствения си рекорд за полети за една календарна година (от миналата година).

Чакам някое видео с полета на Ангара, или с ядрения космически бускир... ма пусто нищо не ми се появява :)

VITAN:
В Снежных горах Нового Южного Уэльса нашли третий кусок космического мусора. Исследователи связывают находку с ракетами компании SpaceX, сообщает ABC News.

Представители Австралийского космического агентства посетили регион, чтобы осмотреть находку. Они полагают, что это остатки старого космического корабля SpaceX Dragon, доставившего грузы к МКС, который сгорел при возвращении в атмосферу Земли.

Новый обломок космического корабля обнаружил местный житель. Ранее в том же регионе местные фермеры обнаружили еще два подобных фрагмента. Один из них, самый крупный, размером около 3 м стоял воткнутым в землю прямо посреди овечьего выгона.

П.п.: Спете спокойно деца  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия