Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (119/196) > >>

VITAN:
Има-няма 95% вероятно ще да е така 8) Еваларка!

mito_kupona:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Юли 19, 2022, 11:24:44 am ---За съжаление генератор от типа Капанадзе няма да е полезен при движещи се системи, както елмобила ( при положение че изобщо работи разбира се), понеже такъв тип установка изисква заземяване, и то в две отделни точки на установката. Тоест системата, при положение че работи изобщо ( както се демонстриа ) изисква много сериозно заземяване и определено разстояние между заземителните плосокости.

--- Край на цитат ---
  Генератора на Капанадзе работи без никакво съмнение иначе, защо ще подава 2 заявления за патент, които струват 60-70хиляди евро. Има достатъчно демонстрации и свидетели даже и хора от този форум. Има и други неща, които не, са за широката публика..... Нямам време за безсмислени спорове, аз съм повече от 1 000 000 000% убеден, че тази технология работи и това е бъдещето. Тази технология е работила и при други цивилизации преди хиляди години. Помните ли имаше две млади момчета бразилци, които имаха клип с демонстрация на подобно устроиство, при тях също работи и мисля, че принцита е същия, като при Капанадзе, защото устроиството им беше много мощно 12 киловата не помня точно. Имаше и снимки и схеми в нашия форум.
  Монофазния генератор на Капанадзе има заземление и не може да се използва за захранване на коли, камиони и други от този тип. Но трифазния вариант работи без заземление използва се схема звезда и общата точка на тази схема дефакто изпълнява ролята, като на заземлението в монофазния вариант. При такава трифазна конфигурация се губи около 30 процента от енергията, казва Капанадзе, но това няма никакво значение, защото тази енергия е в неограничени количества и е без пари.

VITAN:

--- Цитат на: mito_kupona в Юли 20, 2022, 12:05:20 am ---...защо ще подава 2 заявления за патент, които струват 60-70хиляди евро.
--- Край на цитат ---
Не спорим, но ми се вижда множко. Всеки може да патентова всичко, стига да е уникално. Дори и аз. След това обаче следват многото въпросителни...

--- Цитат на: mito_kupona в Юли 20, 2022, 12:05:20 am ---Тази технология е работила и при други цивилизации преди хиляди години.
--- Край на цитат ---
1. Колко хиляди?
2. Къде?
3. В коя Галактика?
4. Доказателства?

--- Цитат на: mito_kupona в Юли 20, 2022, 12:05:20 am ---...аз съм повече от 1 000 000 000% убеден, че тази технология работи и това е бъдещето.
--- Край на цитат ---
А защо това бъдеще се крие? Дори и да е така (няма лошо), ако то работи, по пътя на логиката, все някога ще даде утечка... И тогава всичко ще блесне в светлина!

EDM electronics:
CAЩ и Pycия c oбщ грандиозен проект за cтoтици милиapди дoлapи
Cъвмecтният дoгoвop мeждy нeпpиятeлcĸитe дъpжaви нa Зeмятa e бил пoдпиcaн в ĸpaя нa минaлaтa ceдмицa, ce ĸaзвa в cъoбщeниe нa "Pocĸocмoc"...

Бате Джул  :D, нещо напъните ти да омаловажаваш всичко руско, и гойно да е, щом е американско, да ни го представяш за вкусно  ;), не се покриват с действителността.   :D

Много прости теС руснаци, пък американците все с тях договори сключват. Купуваха и продължават да купуват мощните и надеждни руски ракетни двигатели, въпреки прехвалените от теб бустери и бустерни дози. Уж само Жигулита правили, а явно в космоса имат нещо дето американските либерали нямат, та да имат интерес от съвместна работа в космоса.

Да си летят сами с бустерите ли, с буснтерните дози ли, щото "всичко руско е боклук"?
ТеС медии и фалш новини ще ви подлудят с либералните ви дресирани възгледи...  ;D

https://blitz.bg/nauka-i-tekhnologii/cashch-i-pyciya-c-obshch-grandiozen-proekt-za-ctotitsi-miliapdi-dolapi_news898430.html

juliang:
Аз с'я като една абсолютно неконспиративна личност няма да направя никаква връзка между тази новина и изгонването на Рогозин от шефския стол на Роскосмос ... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 20, 2022, 08:45:27 am ---... Купуваха и продължават да купуват мощните и надеждни руски ракетни двигатели

--- Край на цитат ---
Вече не. От година, че и повече.

И на практика е подписан меморандум за продължаване на сътрудничеството, който го има още откакто Союз се скачи с Аполо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия