Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (113/197) > >>

VITAN:

--- Цитат на: Ksurnev в Юни 25, 2022, 04:35:16 pm ---Гледайте, на руски е, но е за Франция - приключение си е!

https://www.kp.ru/daily/27402/4599225/
--- Край на цитат ---
"Я уже был готов вызвать фургон, чтоб забрали эту «Теслу» и довезли её оставшиеся 400 километров до места, а сам я доеду на такси. Но русские не сдаются! Маты кончились, я уже смеялся в голос.

На месте я был поздним вечером. Итог: 945 километров, почти сутки в пути, не спал, пять раз заряжался, заплатил за это больше сотни евро - втрое больше, чем планировал. Плюс пять раз съезжал с автобана и пять раз платил, чтоб снова на него попасть. Если бы не гнал 130 км, а ехал с пенсионерской скоростью, заряжался бы реже, но времени потратил столько же."

Помните ли, де ви разправях, че една нагла Тесла пъплеше, но никак не ми даваше да я изпреваря... Четете оригинала от сайта, поучително е.

VITAN:
"Tesla е на върха на балон, който може да се спука през следващите няколко години " Е това не съм го измислил аз. Нито това долу:

"Тесла има грешна концепция за всичко и скоро ще бъде изоставена. В нейните коли си под наблюдение 24/7, не може да качиш стопаджийка без жена ти да разбере в реално време, разработена е за гъзарите от силициевата долина /масите нема си земат такова чудо и нема вторичен пазар, за справка фолксваген голф държи цена дори и почти разглобен на части/, ПЛАЩАШ БЕЗУМНИ ПАРИ ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ ПРИТЕЖАВАШ /компанията *** ограничава капризите в колата как си иска чрез дистанционния софтуер и ти прилага продажба + последващо изнудване към плащания за ъпдейти и т.н./. ШИБАНАТА ТЕСЛА СМАЧКВА СВОБОДНИЯ ДУХ, УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ШОФИРАНЕТО И НЕ ТИ ОСИГУРЯВА ***! Такова нещо ше успее на масовия пазар? мола ви, не ставайте смешни без рекламата и субсидиите - мъртвец за 24 часа. Акциите на това нещо клонът към 0! НУЛА! "

Радико:
Витане със последната ти публикация съм на 200% сигурен. В същност с едно малко уточнение. Все пак Тесла ще остане на пазара заемайки една специфична ниша от която трудно ще бъде изтласкана. Това са клиентите джендъри. Всички останали при достатъчен избор, а такъв се опертава да има в близко бъдеще, ще предпочетат друга марка.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Юли 03, 2022, 12:45:17 pm ---Витане със последната ти публикация съм на 200% сигурен.
--- Край на цитат ---
Щях да кажа, че и аз съм съгласен на 200% с тебе, но се сетих.
Ако Пентагона и НАСА започнат да делкат комисионни през друга фирма (Мъск вече го играе републиканец), то на жжендърите ще им кажат, че друго возило ще е у.у..а.а..а.у..у...у! и те ще купуват него.
Демонократите имат 95% световен медиен монопол. Могат да плискат водичката (масите) насам-натам, както си поискат...

juliang:
Скука, скукаааа... рутина. 28-ми полет на "метлата" за тази година, първи за второто полугодие: https://youtu.be/u_A7xdnVllM

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия