Форум > Филми, видео лекции
"Творенията" на Илон Мъск
epwpixieq-1:
--- Цитат на: GMG в Май 09, 2022, 05:06:18 pm --- Пикси, извинявай но тотално сбъркано ми се виждаш... :)
Никъде не съм споменавал моите синове къде са учили
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: GMG в Май 05, 2022, 06:30:39 pm ---Ако имаше син да учи в щатите друго щеше да пишеш защото поне нещо би научил....
--- Край на цитат ---
Интересно вие как разбирате това което сте написали?
Но, даже и да сте говорили генерално и хипотетично ( хей така без никакъв личен опит ), и аз да съм го приел като ваш пример, това не прави коментара ми грешен. Виждате ли, имам малко повече опит ( 22 години ) от щатите както на, студентско и академично/изследователско така и на корпоративно ниво ( от компания която е в топ 100 с най-големи приходи на САЩ ), така че, поне в това отношение, най-малко опитайте се да разберете това което пиша ( при положение че можете разбира се ), понеже има много хора които изобщо не разбират какъв е света около тях и няма значение какво и колко са видели, понеже виждането на света не предполага разбиране!
VITAN:
Хрумна ми, че много отдавна не съм чел фантастика. Но не ми се отварят книги, значи нещо кратичко някой да ми генерира.
Ключови думи: Tesla, исключена, от, S&P
VITAN:
Мъск се озъби на Дълбоката държава и си получава по пълна програма:
"Срещу милиардера Илон Мъск и неговите компании SpaceX и Tesla е повдигнат иск за 258 млрд. долара по обвинения, че те са част от измамническа схема в подкрепа на криптовалутата доуджкойн, съобщава Bloomberg LP."
"Tesla стала рекордсменом по числу аварий с участием автомобиля без водителя
Национальная администрация безопасности дорожного движения за последние 11 месяцев получила 392 сообщения об авариях с использованием передовых технологий помощи водителю 2-го уровня. В результате этих ДТП погибли по меньшей мере шесть человек, еще пять получили серьезные травмы. На Tesla приходится подавляющее большинство отчетов об авариях — 273 случаев, за ней следует Honda с 90 отчетами. "
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 17, 2022, 11:11:39 am ---"Срещу милиардера Илон Мъск и неговите компании SpaceX и Tesla е повдигнат иск за 258 млрд. долара по обвинения, че те са част от измамническа схема в подкрепа на криптовалутата доуджкойн, съобщава Bloomberg LP."
--- Край на цитат ---
А кой го съди? Или това не е толкоз важно :)
--- Цитат на: VITAN в Юни 17, 2022, 11:11:39 am ---"Tesla стала рекордсменом по числу аварий с участием автомобиля без водителя
--- Край на цитат ---
Когато грубо 80% от колите с функция за автономност са твои, е нормално да си на първо място по аварии с тях.
А, да... днес има изстрелване на един Фалкън със Старлинк-ове, след два дена има още един старт със сателит на Глобалсат, на 28-ми има трети страт със сателит на Люксембург. Днешния Фалкън ще е първия, който ще лети за 13-ти път.
ТРИНАДЕСЕТ ПЪТИ, Карл, тринадесет!
И ако някой още не е разбрал - излезна доклада на ФАА, който по принцип одобрява полетите от Бока Чика. Има 70-тина забележки, които трябва да се отстранят - примерно осветлението по периметъра на комплекса пречело на нощния живот на птичките и пчеличките и трябвало да свети навътре в територията, стартовете през уикендите трябвало да се ограничат до 5 на година и да няма стартове на официални празници, за да можели хората да позват плажа... в общи линии глупости.
И докато бюрокацията произвежда хартийки с печати, Мъск просто строи втора фабрика с кула за полети на Кенеди Спейс Център, където вече номерцата с птичките и пчеличките няма да минават, освен ако не искат да спрат всички космически полети на САЩ :)
juliang:
Упс, пропунал съм - днес има още един полет, който ще качи един сателит на германското военно министерство. След около 1/2 час би трябвало да започне стрийма. По разбираеми причини ще е много по-постен - без кадри от втората степен и без траектория на полета: https://youtu.be/lCX-KUCn4A4
Три старта за три дни... а през това време част от сътрудниците на Роскосмос са в отпуск поради липса на работа...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия