Форум > Филми, видео лекции
"Творенията" на Илон Мъск
tobo1:
Витане, оправи си речника. Кой ти дава право да ме определяш като някакъв фоб или не. Единствено ти делиш участниците по някакви си изключително важни според мозъка ти критерии.
Факта че пълниш форума с грандиозни глупости те прави най-големия фоб, ако питаш мен.
ЕДМ, цитирах те в началото - не си противореча, по-скоро питам за мнения.
VITAN:
--- Цитат на: tobo1 в Юни 21, 2021, 11:16:33 am ---Факта че пълниш форума с грандиозни глупости = ?
--- Край на цитат ---
Кое конкретно?
Я да ги видим фактите?
Ако може и критерия, по който да ги мерим:
- грандиозност;
- глупост.
EDM electronics:
tobo1, остави настрана какво казват съперниците на американците и фобите, потърси в Интернет какво казва по въпроса Асандж. Тоя човек е преследван с години, превърнаха го в старец, под арест е, в затвора е, че иска да каже истината на света.
Едуард Сноудан е другия изгнанник по същите съображения.
Та наясно сме с това как стоят нещата зад океана, нямаме нужда от пропаганда.
Но се измести фокуса от Мъск. За него поживьом-увидим.
Винаги има първи в нещо. Един първи стъпил на луната, друг направил първи фишека от ракета да се приземява с реактивни двигатели и управление на самия фишек. Колко многократен е той - специалистите казват около 3-4 пъти, защото настъпва умора на материала и трябва нов. Колко ще е иконочическия ефект не мога да кажа. Но тия на които ще им се наложи да летят с такава ракета след 4-тия път, бая страх ще ги гони, да не баш при тях да се разцепи фишека.
По същите съображения бяха построени совалките. Летяха, не че не летяха, но колко им е многократното използване? Каква е разликата от совалка и фишек?
Та тия неща тепърва сега се правят, а виждам на някой сякаш живота им зависи от тия "новости", щастието им /забелязвам едно изпразване та чак смях ме обзема :D/, та си викам и аз - не е ли това с цел пропаганда от рода "всичко руско е боклук"?
Та ей такива ми ти работи. :)
tobo1:
Изместихме фокуса от Мъск,
ама ти въртиш сучеш и пак - руското.
Та къде беше фокуса?
Докарали сте я до: Кат си пееш Пенке ле, кой ли те слуша.
Не се чуствай длъжен да извърташ все към Русията, смешно е. Точно колкото и обратното е смешно.
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 21, 2021, 11:41:39 am ---Колко ще е иконочическия ефект не мога да кажа.
--- Край на цитат ---
Въпреки изначалната реклама, после Мъск призна: не особено...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия