Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (53/196) > >>

VITAN:

--- Цитат на: tobo1 в Юни 21, 2021, 10:23:26 am ---И защо Руснаците са си траяли вместо да раздухат измамата?
--- Край на цитат ---
След като спряха да "стъпват" на Луната, САЩ се изнесоха от Индокитай (Виетнам) и спряха да пречат на газопровода от СССР до ГФР...
Да не мислите, че само на Северен поток-2 се е пречило?!
Huh?!

EDM electronics:
На официално ниво руснаците са си траели, първо защото са се разбрали да си мълчат, второ за да не напрежават и без това лошите отношения с американците - нямали са изгода от такъв скандал само и само да ги разобличат - нищо не печелят.

tobo1:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 21, 2021, 10:37:55 am ---....нищо не печелят.

--- Край на цитат ---

Ами и ти с Витан нищо не печелите, ама бълвате пропаганда.
Утрепа ме с това изказване.
В интерес на истината и на мен ми звучи невероятно за тогавашната техника да се кацне на Луната. Да идеш в орбита - добре. Ама да кацнеш и след това с една кошница да се изстреляш обратно и скачиш с орбиталния модул ми звучи доста невероятно. "Проба-грешка" почти не е имало. Може би малката гравитация ги е улеснявала много.

VITAN:

--- Цитат на: tobo1 в Юни 21, 2021, 10:51:06 am ---Ами и ти с Витан нищо не печелите, ама бълвате пропаганда.
--- Край на цитат ---
Малко шизо ми идва. Хайде разберете се фобите помежду си - плащат ли ни, или не ни плащат?

EDM electronics:

--- Цитат на: tobo1 в Юни 21, 2021, 10:51:06 am ---Ами и ти с Витан нищо не печелите, ама бълвате пропаганда.

В интерес на истината и на мен ми звучи невероятно за тогавашната техника да се кацне на Луната.

--- Край на цитат ---

Сам си противоречиш. И ти не вярваш, но понеже го казва друг е пропаганда.  :)
Откога мнението по даден чисто технически въпрос е пропаганда?
По тази логика всичко негативно, което се каже за руските космически достижения също може да се нарече пропаганда /нямало чертежи, нямали като ракетите на Мъск, не са стъпвали на луната, нямали марсоходи и т.н./. Въпрос на гледна точка е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия