Форум > Филми, видео лекции
"Творенията" на Илон Мъск
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юни 21, 2021, 01:52:30 am ---Наистина нямам никакъв спомен за Марс и 2016-та... не знам откъде си чул такова нещо.
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: VITAN в Юни 06, 2021, 12:52:53 pm ---Споко момци, не се хабете.
Бай Илон каза: 2016-та на Марс!
За една петилетка 8)
Аз съм го запомнил. Е-го-де е 2026-та!
И тогава ще видим кой е камилата, кой е камиларя...
--- Край на цитат ---
С'я малко бъркам 2016 и 2026, но опреледено медиите надуват вувузели за 2026-та. Естествено не е 2016-та.
tobo1:
Явно Мъск е едно от най-тъпите и некадърни парчета, за които може да се сети човек.
EDM electronics:
Явно не е от тъпите и некадърните, поне не се разбира такова нещо от казаното досега, както и че не е автора на многобройните използвани от него технологии, но и явно лъжата не му е чужда.
Има един американски "Навални" с име Джулиан Асандж. Та този човек е изключително смел и се реши да разкаже на света за голямата измама на американците за полетите им на Луната. Представи доказателства за холивудски прожекции. Та и сега изглежда нещата стоят горе-долу така.
Тук има едно видео, което по няколко пункта обяснява, защо никой не е стъпвал на Луната:
https://www.youtube.com/v/6ql2DPm6r4M&t=799s
tobo1:
А защо се виждат следи от мисиите на Луната в Гугъл Луна? Подменени са снимките ли? И защо Руснаците са си траяли вместо да раздухат измамата?
EDM electronics:
Ами може да са следите на руския луноход още от 1970 г., който първи стъпва на луната. :)
Може да са следи от американските луноходи или следи от извънземни.
Утопия е да се счита, че хората на земята са единствените обитатели на вселената.
Впрочем китайците на откриват следи на американските мисии.
В клипа който поставих горе е обяснено много добре причината за космическата надпревара и вероятната причина американците да са снимали лунните мисии в собствената си пустиня Невада.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия