Форум > Филми, видео лекции

"Творенията" на Илон Мъск

<< < (50/196) > >>

Радико:

--- Цитат на: Ksurnev в Юни 06, 2021, 12:52:17 pm ---Драги ми Радославе, могат да построят "ЧИЧО ТОМОВАТА КОЛИБА", даже по-малко.
Ще им е нужно строително разрешение, проект, одобрение на проекта, строителен надзор, плансметка, строителна линия, машини за копане и строителство, материали, енергия, и то много, и най-вече кослород за доста време. Ами храна, вода?
Мъск прави тзи гюрултия с някяква друга цел, ама ще стане ясно по-късно. :'( :'( :'(

Апропо, ще си правя други очила, най-после разбраха какво ми е но очите, така че ще пиша повече. ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Ти умаш ли идея каква може да е тази друга цел.  Защото за сега тази е почти официално изтървана из медиите. Още Стивън Хокинг каза преди време, че за да оцелее човечеството има на разположение само 100 години за да излезе извън пределите на земята.  А по късно заяви и че е направил грешна прогноза и нямаме сто години на разположение. По малко са. Аз съм склонен да приема, че има огромна вероятност да е бил прав.

Аtos:
Пълна тъпотия!
Да, че се тиражират такива слухове "под сурдинка", стана ясно, но с каква цел?
С каква цел е създаването на подобна паника?
Стивън Хокинг беше прекалено праволинеен тип (вечна му памет)...
Според мен, това е част от плана на НСР...да се създаде максимално объркване сред хората и...работи явно...

tobo1:
НСР = ?

Аtos:
Нов Световен Ред

EDM electronics:
epwpixieq-1 съм забелязал, че винаги е обективен, особено по отношение на Мъск.
Той възнамерява да отиде до Марс съвсем скоро с двигател, който руснаците отдавна имат, но не твърдят, че става за такава мисия. Мъск обаче ще праща мисия с астронавти съвсем скоро, до 2-3 год.

Налъгал е едно хубаво младежите и те с надеждата да ходят на екскурзии на Марс, като по фантастичните филми. Много лапнишарани си дават парите за гръмките заявления на Мъск.  :D За да е по-ефектно той пусна и една кола да пътува в космоса - колко яко, колко пичоуларско...без малко и аз да му дам моите спестявания. :D

Но не така смятат хора, които не ядат доматите цели и с коловете, не само в САЩ, но и руснаците.
Ето едно видео, съвсем конкретно се набелязват пунктовете, защо Мъск лъже и че няма да отиде до Марс с ефектните си ракети:

Като гледам това видео и като се сетя какво душевно изпразване получават някои, само като чуят за Мъск, става ми едно такова иронично.  :D

https://www.youtube.com/v/0oGKZeTPpdI

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия