Форум > Филми, видео лекции
"Творенията" на Илон Мъск
VITAN:
Както казах, разбиването на трафик е само една от екстрите.
Другите?
IQ...
VITAN:
mi68 бледнее с размаха си пред този:
"....Едва ли обаче някой ще се смее на последното изказване на Мъск относно кацането на хора на Червената планета. "Може да умрете, ще бъде некомфортно и вероятно няма да има добра храна", каза той, добавяйки, че това ще е "мъчително и опасно пътуване, откъдето може да не се върнете живи".
"Честно казано, куп хора вероятно ще умрат в началото", заяви Илон Мъск, цитиран от Deadline, но настоя, че това също ще бъде "великолепно приключение и невероятно преживяване". "Това не е за всеки. Само за доброволци!", допълни Мъск.
През последното десетилетие компанията Space X на Илон Мъск изстреля повече от 100 ракети. Няколко от опитите завършиха с експлозии или сривове. "Мъск предсказва, че хората ще кацнат на Марс до 2026 г. с перспектива да създадат 1-милионен град на Червената планета."
https://it.dir.bg/tehnologii/ilon-mask-za-katsaneto-na-mars-kup-hora-veroyatno-shte-umrat
ndm:
Мъск също така подписа и указ с който те назначава за кмет на тамошното поселение.
Радико:
Витане, това изказване на Мъск е изключително реалистично. Като изключим разбира се няколко дребни факта които той поради една или друга причина пропусна. Примерно името на милионният град на Марс. Не знам той как си го представя, но аз нас ловя, че ще е нещо от сорта на:
Tiānshàng de chéngshì
Или поне ще бъде на същият език.
VITAN:
Слушш' с'я, какво ти каза ракетният инженер Dmitry Konanykhin в онова видео за руските ядрени двигатели за ядреният буксир:
за Илон Мъск - комбинация от 3 пръста в каквото си иска съотношение.
До Марс химическа ракета..... а те друга нямат.... изчисли 5 500 тона минимум за мижав полезен товар. ТОНА, не килограма - и това от ниска земна орбита до колкото помня. Видеото го има в темата STAR WARS, можеш да провериш.
Аз, като назначен кмет на този град, както разбра, мога да го кръщавам както си искам. Няма да е така.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия