Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Теорията за всичкото.

<< < (21/22) > >>

VITAN:
mzk,
"Най- важната книга е: Meyl - Scalar Waves (first Tesla physics textbook for engineers) (2003).pdf - 600 страници с ревизия на уравненията на Максуел, доста разсъждения за приложенията на скаларните вълни за предаване на енергия, биологично въздействие. Професорът е разглеждал доста други откриватели - Шаубергер, Райх и много други.

Книгата е уникална."

https://mazeto.net/index.php/topic,4430.0.html (пробвайте с торента)

filchef:

--- Цитат на: hyparh в Април 29, 2020, 11:25:43 am ---Коригирах го, първия път нещо се обърка. "Засекретените научни технологии и открития" на д-р Пол ЛаВиолет. Доколкото знам от форума само аз и mi68 сме си я взели.
В електронен вариант я има на английски (чел съм я отдавна като PDF). На български я няма преснимана, но си заслужава човек да си я купи.

--- Край на цитат ---

Да видях съдържанието и - можеш ли да дадеш линк към английската верия или поне да кажеш какточно е названието и на английски
То не е лошо да се преснима книгата и да и се направи едно копие в PDF или Djvu

hyparh:
Английска версия: http://avalonlibrary.net/Nikola_Tesla/Books/Secrets%20of%20Antigravity%20Propulsion.pdf

Пак призовавам на който му се чете, да си вземе хартиения вариант, вместо да се мъчи със зле преснимани страници (какъвто е горният вариант на английски). Цената никак не е висока като за тази книга, даже ми се струва ниска.

filchef:
Не е проблема в цената, а в това, че трудно се публикуват в интернет откъси от книгата когато не е в електронен вариант.

Altium:

--- Цитат на: atos в Април 29, 2020, 11:35:33 am ---Проблемът при мултиплициране на енергията чрез резонанс не е в липсата на енергия, а в контролиране на процеса.

--- Край на цитат ---
Това е нещо ново и непознато за физиката, революционно е!
Откъде имате тези знания, да не би да се занимавате активно с практическа наука в някоя лаборатория?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия